Асим Адемов за сглобката в България: Някой път партийният интерес трябва да отстъпи на държавния

  • 13 септември 2023 13:06

  • 1096
  • 0
©
Слушай новината Слушай новината

Евродепутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДС Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община коментира пред репортер на NOVINI.BG в Страсбург речта на председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е.

Той напомни, че това е била последната ѝ реч за този мандат и може да каже, че по-скоро е била един вид отчет на свършеното от 2019 годинаУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е е засегнала и теми, които са приоритет за ЕС, но е наблегнала и на злободневни теми като енергийната криза, инфлацията, уточни той.

Урсула фон дер Лайен: България трябва да бъде приета незабавно в Шенген

Адемов коментира влизането на страната ни в Шенген. Според него е срамно за някои страни да държат нашата държава и Румъния извън Шенген.

Той напомни, че благодарение на нашите фермери и земеделци страните от ЕС са прескочили две сериозни кризи -  COVID кризата и случващото се в Украйна. Според него страните от ЕС са били дори напът да създадат продоволствена криза заради безумни решения. 

Във връзка с проблема с розовото масло и това, че нашите розоварни са били пред затваряне, Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община заяви, че всички български евродепутати са в синхрон по темата. Той изрази надежда, че всичко ще завърши благополучно и разумът ще надделее. 

Относно политическата обстановка в България, евродепутатът сподели, че се надява наистина да се стигне до ротация. Той призна, че много критики и упреци получават в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заради тази сглобка, но напомни, че някой път партийният интерес трябва да отстъпи на държавния. Според него след пет избора това е бил основният въпрос. 

На въпрос за това дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще остане първа политическа сила на предстоящите местни избори, Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община отговори, че няма никакво съмнение в първото място, въпреки че може да има на места пробойни.

Мария Габриел очарована от посланията на Урсула фон дер Лайен

Последвайте канала на

Десислава Станева
1096 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини