БСП с въпроси към министър Тагарев

  • 24 август 2023 14:10

  • 1035
  • 5
©

Според БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е министърът на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за е направил внушения по отношение на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по време на свое телевизионно участие. Това заяви Кристиян Вигенин по време на пресконференция на левицата, в централата на партията.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се отнася с огромно уважение към българската армия, а опитът на Тагарев бил да внуши, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с позициите си се обръща срещу българската армия, обясни Вигенин.

По думите му не бива министър Тагарев да се идентифицира с нея, защото той самият не прави достатъчно, за да бъде българската армия силна.

Вигенин заяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще поиска изслушване на министъра в комисия, но използва пресконференцията, за да зададе въпросите си към него.

Тагарев: Вероятно е имал поставен взрив на борда на самолета на Евгений Пригожин

Първият въпрос на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към военния министър е свързан с притесненията на жителите на Ямбол и планираното разширяване на военното присъствие на НАТО там.

Какви са реалните оценки на министъра за заплахите в Черно море? Планира ли министър Тагарев предаването на зенитно-ракетните комплекси C-300 на Украйна, какъв е неговият анализ за състоянието на армията, планирани ли министър Тагарев да извади резиденция "Лозенец" от Изпълнителна агенция "Военни клубове и военно-почивно дело" с перспективата да бъде приватизирана и да бъде изграден там  жилищен комплекс, питат още от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

 

 

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1035 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.08.24 | 15:02

5
Най-грешно е да проявяваш милосърдие към представителите на грyпировката, взpивила елита на България, след което систематично yнищожавала и прогонвала интелигентни и способни българи. Нищо не е забравено и пpocтено. Ще има отмъщение.

2023.08.24 | 14:57

4
България все още е бoлна от социализъм. Решението е БСП да бъде обявена за криминална групировка. Бесепарите не са просто тъпи, те са упорито тъпи.
Xитлера

2023.08.24 | 14:53

3
Все още не е късно бесепарите да изчезнат в урановите мини. Твърде дълго им търпим клоунадите. Те са рецидивисти и д. били.

2023.08.24 | 14:41

2
Трима гея
Вигенин, Волгин

2023.08.24 | 14:40

1
аман от руски роби!

Добави коментар

Водещи новини