За пети път: Емил Кабаиванов се кандидатира за кмет на Карлово

  • 13 юли 2023 20:11

  • 1499
  • 0
За пети път: Емил Кабаиванов се кандидатира за кмет на Карлово
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

За нов управленски мандат ще се кандидатира кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов. Той заяви намерението си пред колеги, съмишленици, общински съветници, кметове на населени места, приятели и медии на среща, състояла се днес в Бухаловия хан – емблематична къща в етнографския комплекс „Старинно Карлово“.

„Наближава краят на един твърде необичаен мандат, наситен с много и различни по характер събития; с много предизвикателства, каквито не сме преживявали. Този мандат постави на изпитание нашата воля, възможностите ни и способността ни да работим в екип… Продължаваме да работим по ликвидиране на последиците от най-тежкото изпитание – бедствието на 2 септември 2022 година… Днес общината няма никакви задължения, намира се в абсолютна финансова стабилност. Това ни помогна, дори и без бюджет до момента, да разгърнем сериозна ремонтна програма. Тя създава неудобства на нашите съграждани, за което отново се извинявам, но нейната реализация ще ни позволи да обновим както Карлово, така и много населени места. Паралелно с това подготвихме стратегическите документи за развитие на общината: Интегрирана стратегия за развитие на общността и План за градска мобилност по Плана за възстановяване и устойчивост. Предстои да вземем решение за изграждане на общински фотоволтаичен парк и да възстановим предприятието „Благоустройство и комунално стопанство“, каза д-р Кабаиванов.

Георги Георгиев още не казва дали ще е кандидат-кмет на София, но обеща "най-добрата кандидатура"

Председателят на общинската организация на СДС  Антон Минев  пожела да му върви по вода със стария българския обичай – менче и китка здравец. Ако спечели вота наесен, Емил Кабаиванов ще стане кмет на Карлово за пети път, пише "24 часа".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1499 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини