Нинова: Имаме две правителства, едно официално и едно със златния пръст на "Възраждане"

  • 23 юни 2023 12:57

  • 2220
  • 0
©
Слушай новината Слушай новината

"Коалицията, която се сформира е на страха, на имунитетите, тя направи заложник цялата държава. Коалиция на алчността. Всъщност можем да кажем, че имаме две правителства, едно официално и едно истинско между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с със златния пръст на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Това заяви пред журналисти лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Наблюдаваме нестабилност в България, нищо по същество не приемаме в парламента. Констатациите са много тежки, ние се оттеглихме навреме. Лошо за България става", смята тя.

"Няма да коментирам позицията на президента, но ще коментирам позицията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, която е стара, колкото света: "Предоставянето на оръжия за Украйна, означава, че въвличаме България във войната".

Божанов от ПП-ДБ видя "мнозинствата на Шрьодингер" в ГЕРБ, ДПС и "Възраждане"

"Очевидно след махането на Иван Гешев, господин Бойко Борисов навири гребен, и започна в неговия стил, очевидно е също, че започна да се дразни на някои неща на своите съмишленици и иска да въвлече и нас в играта си, но това няма как да се получи", заяви Нинова.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2220 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини