Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев: Това е политическа атака

  • 12 юни 2023 15:20

  • 1696
  • 0
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев: Това е политическа атака
© Facebook

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев потвърди, че той е обвиненото лице и определи обвиненията като абсолютно безпочвени. Това е политическа атака, изчегъртване на кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, заяви Мараджиев, който е и областен координатор на партията. По думите му въпросните обществени поръчки за лятно кино за 300 хил. лева, реконструкция на площада в Стамболийски за 1 млн. лева и ремонт на читалището в града за 1 млн. лева, са финансирани от последното правителство на Бойко Борисов, предаде БТА.

Гордея се с това, което съм направил, и няма за какво да се притеснявам, коментира кметът. Той посочи, че всички обществени поръчки, пуснати от община Стамболийски, са минали одобрение по Закона за обществените поръчки. Откакто Мария Габриел поиска оставката на Гешев, започна канонада от искания за падане на депутатски имунитети и обвинения, а кметовете нямаме имунитет и е лесно да ни обвиняват, каза Мараджиев. той подчерта, че през януари 2018 г. Теодора Денева, обвиненият заместник-кмет, не е заемала поста.

Кметът на Стамболийски е обвинен в злоупотреби с обществени поръчки

Не само, че ще се кандидатирам, а и в петък проведох проучване, което сочи 82 процента подкрепа от избирателите и спечелване още на първи тур. Така Мараджиев отговори на въпрос възнамерява ли да се кандидатира отново за кмет. Той уточни, че все пак това ще се реши от партията. Мараджиев припомни, че през 2019 г. спечели вота с 64 на сто от гласовете на жителите на община Стамболийски.

Последвайте канала на

Калина Христова
1696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини