Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е обвиняем за престъпления по служба

  • 30 май 2023 16:37

  • 1551
  • 1
Кметът на Стамболийски  Георги Мараджиев е обвиняем за престъпления по служба
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Окръжната прокуратура в Пловдив е призовала кмета на Стамболийски Георги Мараджиев в качеството му на обвиняем за престъпления по служба, свързани с разследване на обществени поръчки на общината, съобщи БНР.

Става дума за същото досъдебно производство, по което през ноември миналата година са извършвани процесуално-следствени действия в общината, заяви окръжният прокурор Ваня Христева, цитирана от националното радио. "Няма нищо ново, продължава работата по разследването", допълни тя.

Христева уточни, че по същото производство е призована и Теодора Денева, заместник-кмет на Стамболийски.

Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски и областен лидер на ГЕРБ

"Изчегъртването продължава! Сериал от БГ Политико-Синема, заснет със специалното участие на община Стамболийски, кмета Георги Мараджиев и заместник-кмета Теодора Денева. Но няма да се сбъдне желанието на някои хора да гледат безплатно филма - "Момчето си отива"! Момчето не си отива, а напротив - остава!", коментира случая във "Фейсбук" кметът на Стамболийски. Той допълва иронично, че не е платил авторските права за излъчване на този филм в лятното кино в Стамболийски, което ще бъде открито на 2 юни.

Припомняме, че през ноември 2022 г. Мараджиев, който е и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив, беше арестуван, като беше претърсена фабриката на сина му. Тогава от "Възраждане" се похвалиха, че арестът задържането му е било в резултат от техен сигнал. Ден по-късно Георги Мараджиев обяви, че не му е повдигнато обвинение.

Калина Христова
1551 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.05.30 | 21:10

1
обвиняеми много наказани няма

Добави коментар

Водещи новини