Мараджиев след разпитите: Борисов не се страхува от арест, аз също, но това е полицейщина

  • 30 март 2022 13:00

  • 1699
  • 2
Мараджиев след разпитите: Борисов не се страхува от арест, аз също, но това е полицейщина
© Фейсбук

Събитията, които се случиха след ареста на Бойко Борисов, продължават на терен по различни общини и градове на България, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ в Пловдив област и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев.

Това е продължението на агресивната политика на Икономическа полиция на територията на община Стамболийски по време на миналите избори, където бяха извършени арести и обиски по домове, магазини и офиси и няма да спре, докато не се промени управлението на МВР, каза още той.

Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област и още 10 души на разпит в полицията

"Бойко Борисов не се страхува от арест, аз също, но това е полицейщина."

“Връщаме се на едно събитие в Ново село, където имаше гражданско неподчинение заради това агресивно поведение на полицията. Те продължават с натиска и целят са бъдат отстранени някои ръководители, да се стигне до досъдебно производство и да се смачка организацията на ГЕРБ като партия. Аз, като областен координатор явно съм много вреден, трябва да ме сдъвчат, да ме отстранят от длъжността кмет, която сега заемам и да се смачка цялата организация на ПП ГЕРБ.

По думите на Мараджиев, срещу него има най-малко 10 сигнала за възпрепятстване на работата на полицията по време на изборите. Но той предупреди, че всичките тези сигнали в крайна сметка се обръщат срещу самите тях. Вече са пуснати сигнали от ГЕРБ в прокуратурата срещу полицията за полицейските репресии срещу представители на политически партии по време на изборите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1699 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.03.30 | 13:32

2
А бе като гледам как сте се разквичали,то не е от не-страх а.
Дясен Демократ

2022.03.30 | 13:16

1
Палячо ще му стане лошо. този ли е дясен от ГЕРБ то смешно.

Добави коментар

Водещи новини