От ИТН искат да чуят името на кандидат-премиера на ГЕРБ-СДС и после ще решават

  • 09 май 2023 15:16

  • 1081
  • 2
От ИТН искат да чуят името на кандидат-премиера на ГЕРБ-СДС и после ще решават
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" очакват да чуят името на кандидат-премиера, излъчен от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, и да бъдат поканени на разговори, а едва след това ще решат каква ще е позицията им за кабинет с първия мандат, коментира пред БНР депутатът Станислав Балабанов.

"Все още тежестта на отговорността носи първата политическа сила в момента. Това са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Радев връчва първия мандат на 15 май

Доколкото разбрахме, ще имат кандидат за министър-председател, който ще представят утре в парламента.

Борисов категоричен: Правителство ще има, поемаме хейта и опорките

Нито знаем кое е името, нито сме събрали каквито и да е впечатления или информация, така че - действаме поетапно. Тепърва е много рано от наша страна да идват отговори, каквито и да са били те, на база на това какво предлага първата политическа сила. Тяхна е отговорността. Нека да видим как ще се развие тази седмица", коментира Балабанов.

От ПП-ДБ отказаха коментар, но припомниха, че имат решение на националните органи на партиите в коалицията да не подкрепят правителство с първия мандат на ГЕРБ-СДС

Последвайте канала на

Десислава Станева
1081 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЕНИЧЧАР ЧАЛГАРСКИ И .....

2023.05.09 | 16:31

2
бАЛАБАНКА ,ЧЕ ВАС КОЙ ВИ СМЯТА ЗА ПАРТИЯ БЕ БОКЛУК ЗАГУБЕН .,ЗА ДА ИМАТЕ СТАНОВИЩЕ ,МНЕВНИЕ И ПОЗИЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПИТВАТЕ ДО ТЕЗИ КОИТО ВИ ВКАРАХА С КУПЕНИ ГЛАСОВЕ ЗА ДА РОБУВАТЕ КАТО ЕНИЧАРИ НА ТУРЧИЛАТА С ФЕСОВЕ СЪС ЗЮМБЮЛИ ОТ 1876 ГОДИНЕ .
Eбъ Гepбepи пИдaли

2023.05.09 | 15:22

1
И тези станаха кypви на Tиквaта!

Добави коментар

Водещи новини