Портних отговори на партиите, които поискаха оставката му

  • 21 април 2023 11:26

  • 1165
  • 1
Портних отговори на партиите, които поискаха оставката му
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Кметът на Варна Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на коментира оставката, която едновременно му поискаха вчера представители на пет партии.

Той направи това късно вечерта в страницата си във Фейсбук, след като преди това отказа коментар пред медиите, информира БНТ.

В поста си варненският кмет акцентира, че подобна реакция за него означава, че е прав да поиска оставката на главния архитект на Община Варна.

Във вторник вечерта авария на магистралния водопровод Варна – Златни пясъци разруши вътрешнокварталната улица “Петър Скорчев” и заля булевард “Васил Левски”, като на това място това е четвърта авария от 2017-та година насам.

 

На следващия ден кметът Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на изненадващо поиска оставката на главния архитект Виктор Бузев с обвинението, че му липсва визия за цялостното развитие на града и е допуснал серия нарушения на закона.

Вчера представители на местните ръководства на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, ДСБ, „Да, България“, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ обявиха, че отговорността за състоянието на града, включително ВиК аварията, презастрояването и незаконното строителство са отговорност на кмета на Варна и затова искат неговата оставка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1165 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.21 | 12:06

1
Има ли русняшки корени, не трябва да е близо до българските институции.

Добави коментар

Водещи новини