Драгомир Стойнев: Първите сили трябва да се стегнат и да намерят решение

  • 12 април 2023 08:23

  • 320
  • 1
Драгомир Стойнев: Първите сили трябва да се стегнат и да намерят решение
©
Слушай новината Слушай новината

"Първите две сили са тези, които трябва да постигнат разбирателство, разбира се, ако имат политическата ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на". Това заяви от кулоарите на Народното събрание Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Българските граждани се нуждаят от това - стабилност и редовен кабинет. Единствената разумна политическа сила до момента в парламента е именно БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Не желаем да се сменя политическият модел, но ако първите сили нямат желанието да направят нещо, тогава промяната е немислима", допълни той.

"Силно се надявам да не се стигне до трети мандат, но ако се случи, имаме готовност", каза още Стойнев.

"Днешният ден е натоварен с огромни политически очаквания, и не мога да ви кажа коя кандидатура и как ще се случат изобщо нещата, но няма да подкрепим Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за председател на парламента. Ние ще имаме кандидатура само за заместник-председател", поясни той.

БСП разкри ходовете си за гласуване за председател на Народното събрание

"Пак повтарям, че първите сили трябва да се стегнат и да намерят решение. Нужна им е зрялост и мъдрост, никой не иска за шести път да ходи на избори", категоричен е Стойнев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
320 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българин

2023.04.12 | 09:04

1
ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ ПЛЮС ИТН ДА СЕ СТЕГНЕ И ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО! ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СА ОПОЗИЦИЯ.... ПП+ДБ и Р.АЗ.ГРАЖДАНЕ!

Добави коментар

Водещи новини