Петър Витанов вече е член на Германската социалдемократическа партия, убеден е и в реабилитацията си в БСП

  • 08 април 2023 15:28

  • 810
  • 7
Петър Витанов вече е член на Германската социалдемократическа партия, убеден е и в реабилитацията си в БСП
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Евродепутатът Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее е приет в Германската социалдемократическа партия. Той съобщи това пред Euronews, а решението е факт от петък. Витанов е ръководител на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

„Това ще продължи докато се изясни статута ми в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Убеден съм, че ще се възстанови справедливостта и пак ще съм член на партията, на която преди мен са били членове моите предци“, коментира Витанов и подчерта отново, че изключването му е противоуставно и направено след груба фалшификация, която е документирана, и която ще бъде доказана в съда.

Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее коментира и резултата от последните парламентарни избори и вариантите за коалиция, както и обвиненията от страна на ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че някой друг носи вина за петото място.

„За съжаление БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е записа ново поредно дъно - 8,9 процента, нови два мандата по-малко, нови региони без представителство като Монтана, Шумен и Кюстендил, в които винаги е имало наши депутати. Разби се на пух и прах и мита за вълшебните свойства на хартиената бюлетина, които трябваше да изкарат допълнителни поне 150 000 наши гласоподаватели, по думите на председателката. Но категорично не приемам някой да сочи нас с пръст, защото ние алармирахме, предлагахме промени, имахме рецепта за възстановяването на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е“, коментира още евродепутатът.

„В една цивилизована държава тези, които управляват, носят отговорността. Не тези, които са гонени, изключени, бити. Благодаря на онези 200 000 социалисти, които продължават да поддържат партията, да доказват своята принадлежност към лявата идея, въпреки всичко, което се случва“, добави той.

Ръководителят на българските социалисти в ЕП констатира със съжаление, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е дори вече не е интересна за коментатори, социолози и политолози.

Петър Витанов: Обратното броене за БСП отдавна започна

„Тясното ръководство иска сега да вкара партията в коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за да си гарантира постове. С бутафорен референдум ще се опита да прокара подобно решение, но това е работата на лидерите – да вземат решения във важни момент“, каза Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

„Слава Богу, не допускам, че Борисов ще „вземе“ БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това ще съхрани малкото останало достойнство, което имаме. Ако той направи коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, това ще предизвика крах на местните избори и ще загуби огромна част от влиянието си по места“, добави още той.

Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее коментира и другите варианти за коалиция. Една част от партиите биха били склонни да обмислят предложението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но от ПП-ДБ не могат да си го позволят заради местните избори. Хората гласуват за ПП-ДБ заради опаковката "анти-ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", ако те се откажат от нея, ще разочароват и загубят избирателите си.

Според Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее е крайно време ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да прогледне, защото ще продължи да се срива, а партии като „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ да взимат от избирателите ѝ. Ръководителят на делегацията на българските социалисти в ЕП предвиди нови избори през лятото и правителство след местните избори, когато ще са „възможни всякакви коалиции“.

„Приемането на важните закони може да се направи и от Народното събрание без редовно правителство и затова няма оправдание. В един дългосрочен план не може да се продължава по този начин, без редовно правителство. Но не приемам и тезите, че някой управлява еднолично. Президентът управлява, спазвайки Конституцията“, коментира още той.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
810 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
вале-каро

2023.04.08 | 20:47

7
Този го гласят за някакъв пост в ПЕС .Само че, Българските социалисти не го искат. Също като Станишев.

2023.04.08 | 18:51

6
Тоя е шампион по пребоядисване!
Красимира

2023.04.08 | 17:17

5
Важно е да си нечия държавна издръжка.
Само това може да спре инфлацията

2023.04.08 | 16:05

4
За Бога братя, не купувайте!

2023.04.08 | 16:04

3
Е и? То и Станишев е член там, но не му попречи да направи магистрала като халва. Бойко от него се научи да присвоява средства.

2023.04.08 | 16:01

2
Отново комунисти и фашисти дирят спасение в Германия

2023.04.08 | 16:01

1
УБЕДЕН Е В НА МАЙКА СИ ГЪЗЪ

Добави коментар

Водещи новини