БСП отново ще проведе кампанията си „Солидарен Великден”

  • 10 април 2023 14:28

  • 516
  • 1
БСП отново ще проведе кампанията си „Солидарен Великден”
© БСП

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е продължава за четвърта година своята кампания "Солидарен Великден"

За четвърта поредна година Българската социалистическа партия ще проведе своята кампания "Солидарен Великден".

Инициативата е на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, като тя е приветствана от социалистите.

От вторник започва изплащането на великденската добавка за пенсионерите

В кампанията ще се включат народните представители от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, младежите от Младежкото обединение, както и всички структури на партията в страната.

Те приготвят великденски пакети, с които да зарадват бедни, социално слаби, деца, самотни и настанените в домове възрастни хора.

”Нека в тези християнски празници покажем отново своята съпричастност към деца, бедни, самотни и социално слаби. Да им дадем нашата топлина и грижа", обърна се Нинова към социалистите в цялата страна.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
516 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.10 | 14:31

1
Нинова дали ще се прегърне със крадците от герб,дпс,итн или ще отиде при честните хора от ПП и ДБ.На ПП не им откриха нищо за това са честни и доблестни.Доказаха се.Надяваме се гжа Нинова да вземе правелното решение за благото на България а не да прегърне крадците.

Добави коментар

Водещи новини