ДСБ: Вкараха мафията в ЕС (видео)

  • 23 юли 2012 11:09

  • 4102
  • 9
ДСБ: Вкараха мафията в ЕС (видео)
©

Необходимо е ново национално съгласие между българските политици за европейски правила у нас, защото ЕС не разполага с механизми пряко да ги въведе. Престъпността и мафията вредят на икономиката и доходите на всеки един от нас.

Това каза на пресконференция на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от "тъмносините". По думите му, двете последователни правителства, критикувани в  доклада на Европейската комисия по правосъдие и вътрешен ред, са вкарали мафията в ЕС, а не българските граждани в Европа.

"Няма да участваме във вота на недоверие, защото смятаме, че в този парламент няма национално съгласие. Там доминират само партиите от тройната коалиция и ГЕРБ. Парламентът обслужва БСП и ГЕРБ. Управляващите са доволни от вота, защото той им дава възможност да прехвърлят проблемите върху предишния кабинет. Ще продължаваме да настояваме за промяна в системата на правосъдие", заяви той.

"Уважаваме правилата на демокрацията, но не очакваме смислен дебат по вота на недоверие, затова смятаме, че участието ни е безсмислено. Ще видим само прехвърляне на отговорности по време на дебата, това сме го виждали и преди. Кое управление от двете е по-лошо е тяхна работа, ние няма да участваме. Правителствата на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г вкараха мафията в ЕС и ни оставиха да се оправяме. Когато видим, че малкият и среден бизнес се ползва от европейските пари, това е добре, това намалява броя на бентлитата. Това обаче не е налице в момента", каза Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

От ДСБ уточниха, че няма да гласуват "въздържал се" по време на вота на недоверие, а няма да присъстват в пленарната зала, за да не поддържат кворума. Още в началото на дебатите в пленарна зала чрез декларация  депутатите от ДСБ ще призоват много мотивирано партньорите си  от СДС в ПГ на Синята коалиция също да се включат към  своеобразния "бойкот".

"Решението да напуснем пленарната зала не е индиректна подкрепа за ГЕРБ, такава не може да има към политика, която се е  провалила", категоричен беше Москов.

Според ДСБ изходът е в нов политически вот. Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва е убеден, че "тъмносините" със  сигурност ще влязат в новия парламент.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4102 9

Коментари 9

Добави коментар

2012.07.23 | 22:09

6
IVAN KOSTOV NAI GOLEMIQ BOKLUK BOKO GO PAZI QKO I TOQ PODARI DQSNOTO PROSTRANSVO NA CAR PADAR, NA BOKO TIKVO4A PREDATEL NA DEMOKRACIQTA E TOQ CIGANIN
dan

2012.07.23 | 22:08

5
Ванчо Цигането пак се нагуши! Този парламент незабавно трябва да се очисти от всички корумпирани боклуци!
монка

2012.07.23 | 22:06

1
Мафията избуя при мафиота Костов, който създаде корупционите практики и кръга Олимп. Само по времето на Костов митничарите носеха куфарчета с пари на Костов и СДС. Никога повече няма да гласувам за СДС,ДСБ и крадеца Костов. Той ни излъга и ни предаде на комунистите и мафията в червено.
преживял

2012.07.23 | 22:07

2
Ние младите преживяхме геноцида,който Костов извърши върху българския народ. Той ни прогони и продаде на корумпираните западни фирми. Костов създаде безработицата от която не можем да се измъкнем 20 години вече. Радан шматката да не изговаря думите на мизерния Костов, който както винаги се крие зад уж младите Радан и Москов.Истината е че в ДСБ няма млади и умни хора-там има стари и млади зомбирани и комплексирани хора.
Даниела

2012.07.24 | 01:04

7
И къде са умните хора: в ГЕРБ, ли ?!:))))))))))))))))))))))))))))))))))
_|_ за Иван Костов

2012.07.24 | 01:04

9
БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета. А всички знаят, че БСП създаде т.н. българска мафия или организарана престъпност. Всичко останало е просто театър за пред "матриала" a задкулистно БСП и ГЕРБ си работят в екип ;d

2012.07.24 | 01:04

8
Е кой им даде властта на тези 3 правителства?Ами Костов!Сега нямало да участват.Ами ако искат!Всички политици от прехода трябва да се махнат от парламента!Трябват нови млади хора истински демократи!Зависими крадци един от друг не ни трябват!Все едни и същи са без значение как се казва партията.Вън от парламента маскари!!!!!!!
marin

2012.07.23 | 22:08

3
Умните и честни хора са в частния бизнес,където работят по 12 часа. В партиите работят хора с нисък морал и без занаят и капка трудов стаж, какъвто е случая с зомбираните млади хора от ДСБ и СДС, България на гражданите и други прошляци командвани от Костов и Куневица.
aaaaa

2012.07.23 | 22:08

4
пропълзи си обратно до дупката от която си излязъл, че плашиш хората :)

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини