Томислав Дончев: Има сигнали за завръщане на здравия разум в НС

  • 13 януари 2023 21:10

  • 1911
  • 43
Томислав Дончев: Има сигнали за завръщане на здравия разум в НС
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Изглежда твърде възможно да отидем на нови избори. Шансовете за кабинет още има. Аз съм оптимист. Има сигнали за завръщане на здравия разум. Едни нови избори няма да развържат този политически възел. Дори да има малка промяна в силите, ние няма как да излезем от този капан. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването „Панорама“ по БНТ.

Той отбеляза, че се е подменил старият смисъл на политиката, в който най-важни с били мнозинствата. „Превърнахме политиката в някакъв перманентен скандал. Всички знаят кой кого не харесва, никой не знае как от това да сглобим аритметична коалиция“.

Йотова посочи кое е най-важното условие за бъдещ работещ редовен кабинет

„За мен темата за съдебна реформа не е дали, нито кога, а как. Фокусът трябва да бъде върху технологията. Политическите сили трябва да използват ценното време, което имат, за да сближат позиции за съдебната реформа“, изтъкна Дончев.

„До момента с Демократична България имаме приети 10 добри закона, резултат от парламентарно сътрудничество. За мен въпросът е в конкретиката и може да се случи. В днешно време е по-лесно да удариш някого, отколкото да му подадеш ръка. В политиката вместо само да се нападаме вербално трябва и да си подаваме ръка“, заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Вижте с какви мнозинства се приемат решенията в Народно събрание. Решенията са добри и това е искрица надежда. Този парламент може да работи“, каза още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1911 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар

2023.01.14 | 07:36

43
"Драги ми гербери а ЗАЩО ПАК НИЩО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", Капитан Андреево,......................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? ТАМ, ТАМ, ТАМ е ЗАРОВЕН КЛЮЧЪТ към ШЕНГЕН!!! Така ли е "Госпожо-другарко" Нинова?!?!?!

2023.01.14 | 07:35

42
БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !!! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !!! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !!! Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ !!! Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА КАЗАХ !!! ! ПРоСИЯ Приключи !! Факт ! !!! ЕКСКЛУЗИВНО : ТЕОДОРА ЛЕОНИДОВА - " БОЙКО БОРИСОВ е ПЕДОФИ...

2023.01.14 | 07:34

41
Помните ли Борисов какво казваше в началото че ще строи магистрали за дане краднат парите тройната тогава.А той открадна милиярдите от магистралите.Помнители тези думи на ББорисов как ни излъга жестоко.Вижте какъв гнусен човек ние бил премиер 12 г.А сега и РРадев ни излъга по същият начин.

2023.01.14 | 07:33

40
КИРИЛЕ ЗАПОЧВАТ ДА РАЗБИРАТ ХУНТАТА ЧЕ ЕС И САЩ ГИ ОДРЯЗАХА И СТРЕМЛИВО СЕ НАСОЧВАТ КЪМ ВАС НО ВИЕ ТРЯБВА ВИНАГИ ДА ИМ ПОКАЗВАТЕ СРЕДЕН ПРЪСТ ТЕ ПОСТОЯНО ЩЕВЕ ПРЕСЛЕДВАТ ОТ МИЛИЦИОНЕРСКА ЗЛОБА НО ХИЧ ДА НЕВИ ДРЕМИ НА ШЛИФЕРА

2023.01.14 | 07:31

39
БИКОВ, МНОГО ТИ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА НО МАЙ ТРЯБВА ГЕРБ ДА ГО ПРОВЕРЯВАТ ТОВА Е ПО ВАШЕ ВРЕМЕ. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО НИЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КОГАТО ЛИЧНО ТИ ПРИЗОВАВАШЕ ,ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 7-8 ГОДИНИ , НО ПОРЕДНИЯ "СПАСИТЕЛ" БОЙКО БОРИСОВ ТИ НАБУТА МИЛИОНИТЕ И ТЕ ПУСНА В ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ И ТИ МЛЪКНА. ВИЕ ЗАТОВА СЕ ТОЛКОВА БРАНИТЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ АРЕСТИТЕ ПРИ ЦВЕТАНОВ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ПОСТНАТА ПИЗА НА ДЯНКОВ КОГАТО 3 ГОДИНИ НЯМАШЕ ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , НО ТОЙ СИ БЕШЕ РАЗДАЛ БОНУСИ В МИНИСТЕРСТВОТО.

2023.01.14 | 07:30

38
Да правиш коалиция със герб,все едно да правиш коалиция в затвора със Сумиста.Няма разлика.

2023.01.14 | 07:28

37
Бойко Борисов иска да разцепи ДА БЪЛГАРИЯ И ПП и даги привлече към герб и после никой дане гласува за тях.Гласовете тогава ще отидат при герб.

2023.01.14 | 06:14

36
Петльо има сигнали за завръщане на здравата кражба на бг сиромашките пари.Само тепане на вас.

2023.01.14 | 05:39

35
Когато сте в затвора всички от герб тогав.
Анонимен

2023.01.14 | 05:35

34
Кой точно е с разум, още повече здрав в НС - всички сте ........

Добави коментар

Водещи новини