Георгиев, ГЕРБ: Контактът на депутати с престъпници може да ги превърне в техен инструмент

  • 12 януари 2023 10:24

  • 265
  • 1
Георгиев, ГЕРБ: Контактът на депутати с престъпници може да ги превърне в техен инструмент
© Euronews

Има опасност за националната сигурност. Случилото се с Албена Симеонова от ДБ и издирвания от Интерпол опасен британец, се е развивало в продължение на месеци! Такива казуси трябва да бъдат пресичани навреме. Това каза пред Euronews Bulgaria депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георг Георгиев. 

Депутатката Албена Симеонова е била доста дълго време в контакт с опасния престъпник, от години познава семейството му, помагала му е с различни услуги.

Маноил Манев: Албена Симеонова и Дейвид Бодил се познавали от 2019 г.

Даваме си сметка, че ако има някакъв умисъл в неговите действия, струва ми се, че един народен представител би бил доста добър проводник той да извърши много тежки действия. От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не обвиняваме, но задаваме въпроси.

Въпроси бяха задавани на редица институции, на вътрешния министър Иван Демерджиев, удобно обаче не се зададоха въпроси на „Демократична България“.

"В момента дневният ред на обществото е да има правителство и наша задача е да излъчим такова, макар и с третия мандат - спасителен, технически... Това остава последната опция, спасителният пояс, с който биха могли да се решат кризите", каза Георгиев за третия мандат. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
265 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тошо

2023.01.13 | 21:38

1
Контактът с Борисов е най опасен ,нали си знаеш.

Добави коментар

Водещи новини