Нанков (ГЕРБ): Шишков се меси в работата на ДНСК

  • 13 януари 2023 10:21

  • 963
  • 1
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

ДНСК се използва като бухалка от едни политически реваншисти за компроментиране на всичко, изградено и направено от предходното управление. За съжаление това са фактите. Това заяви депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е пред медии.

„Във връзка с протеста на жителите на село Пролеша – писмо се размахваше от жителите, издадено от ДНСК на 6 януари, което е с невярно съдържание. Само пет дена по-късно, вчера, когато вдигнахме шум и поискахме документите от тях, те веднага издадоха писмо, че камерите са законни“, информира той.

Според него ДНСК вече не съществува под това управление, тъй като виждаме как държавна институция издава писмо с невярно съдържание с цел набеждаване, а дни по-късно си противоречи.

Той смята, че това е груба политическа намеса в работата на независим орган.

„Шишков визирам“, беше категоричен той.

„В първото писмо до адвоката на жителите на село Пролеша и до кмета на Божурище, където се намира селото и стационарната камера, пише, че няма разрешение за строеж. След нашата реакция второто писмо е от 12 януари, вчера, но това се използва на протест, остава се с впечатлението, че тези камери са незаконни. В печатни медии и интернет чета, че тези камери са незаконни. Това се използва и от компетентни и може би некомпетентни институции, казва се, че ще се съди държавата“, каза още той.

Омбудсманът с коментар на скандала с винетките

„Дават ли си сметка Шишков и компания какви щети биха нанесли на държавата и държавния интерес, само за да компрометират политически не нас, но някой назад във времето? Внушенията са недостойни и безобразни“, допълни още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
963 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
съсел

2023.01.27 | 17:09

1
герберски боклук и съсел неграмотен ДНСК и структура към регионолното развитие и разбира се ще изпълнява политиката на министерствоот ,а не на бандитите ,крадците и разбойниците на герб в незаконото строителство и ограбването на милиардите от строителството .Не дей дава акъл ,а се подготви да отговаряш за грабежа в строителното министерство когато носехте торбите сакове и куфарите с авансови пари на герберската каса ,скоито сега купувате изборите

Добави коментар

Водещи новини