От ГЕРБ: Цялата истерия, която предизвикаха ПП и ДБ заради Изборния кодекс, беше претекст

  • 08 декември 2022 12:21

  • 727
  • 1
От ГЕРБ: Цялата истерия, която предизвикаха ПП и ДБ заради Изборния кодекс, беше претекст
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

За ДБ и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е очевидно е по-важно политическото противопоставяне на партийно ниво, отколкото грижа за съдбата на държавата. Политическото его е чудовищно. Това заяви за "Твоят ден" Радомир Чолаков от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Цялата истерия, която предизвикаха ПП и ДБ около измененията в Изборния кодекс беше претекст. От първия ден на парламента ПП не искаха да има кабинет, защото не можаха да преживеят, че хората започнаха да свалят доверието си от тях. С измененията в Изборния кодекс се казва, че разписките ще се броят, защото всички го искаха през цялото време. И самият ЦИК го иска, данните от тях ще бъдат водещи, а не протоколите от машина", посочи той. И допълни, че съображението за броенето на разписки е чисто административно.

ДБ се срещна с проф. Габровски: Няма да Ви подкрепим, но ще работим с Вас

"За съжаление нашата страна от 2 години насам е заложник на егото на няколко души, които изговориха твърде много тежки думи, прокараха ровове и червени линии, от които сега не могат да отстъпят. Сигурен съм, че всички съжаляват за тези червиви приказки, които не могат да се върнат. Паднаха в капана на думите, които изговориха", подчерта Чолаков. 

По думите му ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в смята, че агонията около Изборния кодекс трябва да спре, защото вече е приет. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
727 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
цццц

2022.12.08 | 12:41

1
Радо радо място си не намери , къде ли не те бутаха за нищо не ставаш????

Добави коментар

Водещи новини