ДБ се срещна с проф. Габровски: Няма да Ви подкрепим, но ще работим с Вас

  • 08 декември 2022 10:33

  • 4532
  • 35
© Bulphoto

Кандидатът за министър-председател , издигнат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДС проф.  д-р Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 започна срещи с представители на всички парламентарни групи в 48-ото Народно събрание.

По време на срещите проф. Габровски представя визията си за съставяне на правителство с първия мандат и търси подкрепа за такъв.

Поканите към всички вече са изпратени.

Разговорите започнаха днес с представители на ПГ „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ДБ).

От страна на ДБ говори съпредседателят Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Той като начало благодари за срещата. „Влизате в един изключително не добър терен, ако успеете, ще бъде изключителен успех за страната ни“, каза Иванов на Габровски.

„Ние уважаваме вашите усилия и особено персонално. Инвестирате целия си социален и професионален капитал“, каза той.

„Ако бъде излъчено правителство, ние ще бъдем отворени макар и като опозиция да работим по конкретни теми“, заяви Иванов и поясни: „ Има един широк спектър от теми, по които ние работим и имаме общи позиции с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на“.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския потвърди вече многократно споменаваната позиция на ДБ, че няма да подкрепят правителство с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. "Имаме решение от всички органи за това", каза той.

Ген. Атанасов: Габровски няма да стане премиер, Борисов трябваше да се кандидатира

Той изброи управленските приоритети на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" - сигурността, върховенството на закона и подобряване на бизнес климата и модернизацията на страната.

Проф. д-р Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 благодари на Иванов за експозето му. Той заяви, че е факт, че няма партийна обвързаност, но напомни, че ситуацията е изключително тежка за страната ни и тя не се нуждае от нови избори точно в момента.

Той заяви пред Иванов, че в негово лице ще срещнат подкрепа в доста от техните инициативи. Проф. Габровски открои като приоритети приемането на законите по Плана за възстановяване и устойчивост и присъединяването към Шенген и еврозоната. Той декларира пълна подкрепа към "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" по въпроса за съдебната реформа.

Кандидатът за премиер напомни, че най – голям шанс да се реализира правителство има с първия мандат, тоест този, който е връчен на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Вероятността, по думите му, България да има кабинет и да не отиде на избори при втория и третия мандат е минимална.

Проф. д-р Габровски не пропусна да спомене, че обществото ни е обезпокоено от инфлацията в момента.

Очаква се следващата седмица да бъде представен кабинет, койкто ще бъде от хора в различни области и далеч от политиката. Някои от имената са с безспорни качества, съобщи проф. д-р Габровски.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4532 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
Никола

2022.12.13 | 09:10

35
Вкарат ли ДБ, тоя кабинет загива
Валери

2022.12.09 | 11:07

34
ДБ обслужват чужди интереси. От тях не може да се очаква да работят за доброто на България.
⛔➖⛔✌️Xpиcтинa Гeopгиeвa✌️

2022.12.09 | 02:08

33
☞Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: tiny.cc/56t1vz ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: tiny.cc/cwk1vz ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: yerl.org/crXJp ➤Koльo Kитaeцa: Maзнaтa Macтия Cepгeй Cтaнишeв: tiny.cc/tz70vz ➤Koльo Kитaeцa: Bицe Пpeзидeнтa Илиянa Йoтoвa: tiny.cc/jz70vz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв и вcичkи kpaдливи пoлитици: tiny.cc/4f90vz ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz ➤Koльo Kитaeцa: Пapлaмeнтa дoм нa пpecтъпници: tiny.cc/vy70vz ➤Koльo Kитaeцa: Kpaдливaтa Cвиня Kapakaчaнoв: tiny.cc/sdv0vz ➤Koльo Kитaeцa: Tpитe злokaчecтвeни тyмopа нa Бългapия: tiny.cc/d331vz ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz
Генчо

2022.12.08 | 15:24

32
Оф, за велики се взеха Ристю и компания, чак казват някви неща от позицията на водещ фактор. Смешка.
Минчо Свирката

2022.12.08 | 14:40

31
Без Вожда сме за никъде. Само той единствен е в състояние да помогна на този измъчен народ.
Китаец От Илиенци

2022.12.08 | 14:38

30
Изкупувам амбалаж.
Люлякова Градина 19

2022.12.08 | 14:36

29
Няма изход за БГ... Политиците са селяндури, алчни за пари и далавери.
баба гицка

2022.12.08 | 14:33

26
Аз подкрепям само ГЕРБ и Борисов!!
Люлякова Градина 19

2022.12.08 | 14:35

28
Аз пък подкрепям педалския ти гъз .
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2022.12.08 | 12:43

9
ПОРЕДНАТА ГЕЙБЕРСКА КУPBA, ПОДЛОГА НА КРАДЕЦЪТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.
Люлякова Градина 19

2022.12.08 | 14:34

27
Е, появи се най накрая бе !! Липсваше ни ...
МРИИ

2022.12.08 | 13:24

16
ТАМ , СОФИЙСКИ СЕЛЯЯЯНДУР .
sdh

2022.12.08 | 14:29

25
Ще е забавно след време плиткоум.ният глиган и виден безработен Ицо Лодкаря да получи тумор в главата и да отиде разтреперен на преглед при проф. Габровски за лечение и тогава професорът да му каже: "Ще Ви прегледам, но няма да ви оперирам" ..... забавна ще е мутрата на Лодката за наблюдение в такъв момент!!!

Добави коментар

Водещи новини