Георг Георгиев: Връщане на кадри на ГЕРБ би било добър атестат, защото са добри професионалисти

  • 06 декември 2022 13:23

  • 408
  • 3
Георг Георгиев: Връщане на кадри на ГЕРБ би било добър атестат, защото са добри професионалисти
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на са непримирими опоненти от години. Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа бяха назначени от президента Плевнелиев в администрация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Няма нищо странно в това връщане на кадри на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, това би било добър атестат, защото са добри професионалисти.

Това каза за "Твоят ден" Георг Георгиев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Президентът е политически създател на ПП и има право да ги критикува, защото познава генезиса им. Той споделя нашето разочарование от тях, защото не са оправдали очакванията за промяна, те са останали химера. Те не овладяха инфлацията, пратиха в небето цената на електроенергията, а дойдоха със съответни заявки. Това са лъжци", смята той.

Борисов гневен: Президентът Радев е най-големият ни опонент, нищо не сме съгласували

Според него ако се стигне до вето на промените в Изборния кодекс, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще разгледа в пълнота това решение. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
408 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.06 | 15:12

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
Кумът Боко

2022.12.06 | 13:35

2
Е как, най-добър атестат за "професионализъм" е когато 2-ма избрани с преференции се откажат, за да влезе "професионастчето", на което Боко му беше кум на сватбата. За къщата за 200 000 лв. няма да говорим сега....
Мими

2022.12.06 | 13:30

1
Гейорг, аз съм Михаил, върни ме моля те, че ми писна тоя глад като форумна преписвачка на опорки. Помниш колко хубаво ни беше заедно.

Добави коментар

Водещи новини