Депутат от ГЕРБ: Ако Борисов е Меси, Габровски е Бекенбауер - такъв човек ни трябва сега

  • 06 декември 2022 10:01

  • 662
  • 4
Депутат от ГЕРБ: Ако Борисов е Меси, Габровски е Бекенбауер - такъв човек ни трябва сега
© Булфото (архив)

Проф. Николай Габровски е номинацията за премиер на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Той обяви, че протяга ръка към всички политически партии за диалог. 

"Напоследък е актуално да си говорим с футболната лексика, с оглед събитията в света. Говорим дали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в политиката е Меси. Тъй като през годините съм работил като спортен журналист, напомня ми за голямото име от световния футбол - Франц Бекенбауер. В нашата политика ни трябва Франц Бекенбауер. Така бих определил хода на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г", каза депутатът от ГЕРБ Димитър Николов в студиото на "България сутрин".

Той е на мнение, че в момента няма по-подготвен човек  от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който да поведе държавата.

Проф. Ангелов (ГЕРБ): Когато имаш Меси в отбора, не ти трябва друга звезда

"Твърдото ядро на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на имаха нагласата за номинация на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но ситуацията изисква различен подход. Проф. Габровски е безспорен авторитет сред лекарите. Апелирам всички колеги в парламента да бъдем на висотата на своите избиратели. Нашите избиратели се изтощиха не от политическото говорене, а от политическото празнословие. От нас очакват действащ парламент - конструктивен и смислен", каза гостът пред Bulgaria ON AIR.

Николов подчерта, че тепърва започва диалогът и допълни, че нови избори няма да бъдат изход от ситуацията. 

 

"Някои колеги трябва да излязат от своя политически пубертет. Не трябва да се сърдят на хората и да си го изкарват на държавата. Не искам да персонализирам", поясни той.

"Това правителство може да бъде инструмент за постигане на стратегически цели. Сещам се за ситуация от 1940 година, когато Чърчил прави широко правителство, включва и две от опозиционните партии. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на  в момента поставя националния интерес над партийния", изтъкна Николов. 

Той изрази надежда за реализирането на мандата с премиер проф. Габровски и коментира дали ще подкрепят друг мандат.

"След Кирил Петков всеки може да бъде премиер, но не всеки иска да бъде премиер. Трябва да разгледаме този риск. Управлението на този риск, който поема проф. Габровски, но ситуацията е сложна, тя иска тежки и отговорни решения. Сега ще си проличи дали имаме политически елит и този елит дали има необходимата класа", обобщи Николов.

Депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заяви, че партията още не е взела решение дали би подкрепила наложено вето от президента върху Изборния кодекс.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
662 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
⛔➖⛔✌️Xpиcтинa Гeopгиeвa✌️

2022.12.07 | 00:48

4
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz
Ми

2022.12.06 | 11:36

3
Ей, не е за вярване. Абе в герб все задници ли сте бе.....

2022.12.06 | 10:47

2
Е...Ако си говорим с футболна лексика,аз бих ви казал,че успеха на това правителство ще е колкото на националния отбор!
Емѝ...

2022.12.06 | 10:40

1
борисов не е Меси, а поредният му лакей от "болничната" банда не е Бекенбауер, а прост ганювец.

Добави коментар

Водещи новини