Биков (ГЕРБ): От ПП работят за отиване на нови избори

  • 01 декември 2022 13:36

  • 483
  • 6
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ от ден първи се обявиха за конструктивна опозиция, което изключва възможността да управляват, след като сами се наричат опозиция. Тези обяснения за правене на правителство на малцинството са били фалшиви и те винаги са работили за приключване на този парламент и отиването на нови избори. Това заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в пред журналисти.

"Готови сме с всичко. Имаме и програма, и кабинет", каза още той.

Тома Биков: Няма смисъл да говорим с ПП, без ДБ - управлението ще е нестабилно

По думите му от ден първи инициативата да се водят разговори с всички е факт: "Ако има постижения в този парламент, е че не е срамно различните партии да водят разговори публично. Смятаме, че сме постигнали частично възстановяване на политическия диалог и това трябва да бъде съхранено. Дай боже да имаме и редовно правителство."

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
483 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бичето

2022.12.04 | 01:33

6
ЕЙ, МАЗНО ВЛЕЧУГО ПРОДАЖЕН ИЗРОД !!! ТЕБ ТРЯБВА ДА ТЕ РАЗМАЖАТ
томата хари бикова

2022.12.03 | 19:14

4
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. offnews.bg/analizi-i-komentari/toma-bikov-karikatura-na-diktator-70137.html
томата хари бикова

2022.12.03 | 19:14

5
томата хари бикова не е мъжка проститутка. тя е карикатура на мъжка проститутка. Второто е не по-малко гнусно от първото. Това нищожество дотолкова се е опростачило, че е забравило кое е и откъде идва. По-лошото е, че май-май и ние му посвикнахме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобено леке не би се случило общински съветник в квартал Победа, а камо ли като депутат.
Ама, Цанке!

2022.12.03 | 18:54

3
Нали твоят разхлаблен задник продалжава да работи на политическото "Околовръстно"? Свиркай си и не дрънкай педерастки лакардии с мръсната си уста, че смърдиш повече от оная работа на Деса Дуловската!!
PaulaFox

2022.12.01 | 14:14

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.12.01 | 14:00

1
лъжата е визитна картичка на некадърници герб

Добави коментар

Водещи новини