Тома Биков (ГЕРБ): Няма как да стоим и да мълчим за очевидните провали

  • 11 ноември 2022 21:40

  • 1652
  • 13
Тома Биков (ГЕРБ): Няма как да стоим и да мълчим за очевидните провали
© Кадър: БНТ

За съжаление ние сме във фаза, в която голямата новина е, че сме се срещнали. С „Продължаваме промяната“ (ПП) имаме много сериозни разминавания по темата с бюджета. В парламента има възможност да се постигат големи мнозинства и то по важни въпроси. От срещата ни с ПП разбрах, че Асен Василев е силен в маркетинга, но слаб като финансист. Ние не сме склонни да се занимаваме с маркетинг в тази ситуация. Не сме склонни да приемаме всяко нещо на някого, само защото той се е сметнал за интересен. Това заяви депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

„След днешните срещи стана ясно, че ПП са се запецнали на техните 16 точки. Ние не можем да се договорим за тези точки, защото те не изчерпват нищо. Нужна е програма“, посочи той.

Как да подкрепим някой, който не иска нашата подкрепа. И какво да подкрепим?, пита се Биков.

Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и президентът да кажат на хората, че няма да има увеличение на пенсии и заплати

„Ние сме готови да направим компромиси. Не сме толкова меркантилни, за да броим мандатите. Големият въпрос е може ли да се даде концепция за излизане на кризата. От другата страна имаме едни щастливи хора. Ние не сме дошли тук за малко и няма да направим компромис с нормалността. Благодарение на липсата на нормалност, сме в тази ситуация“, заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

„Полагаме усилия, за да се променяме. Ако нещо не се променя, значи че е умряло. Ние сме жива партия и се развиваме“, увери той.

„Не обвиняваме Иван Демерджиев, че два месеца не е оправил нещо на границата. Бойко Рашков носи огромна отговорност за провала на МВР през последната година и половина. Върнаха се 90-те години. Той беше зает да се разправя с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Винаги е имало каналджии, но те се държаха по друг начин. Те усещат нестабилността. Няма как да стоим и да мълчим за очевидни провали“, категоричен бе Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1652 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
визаж

2022.11.28 | 19:49

13
Биков разкажи на младите за диктатора Борисов така както ми го разказваше на мен през 2012 год

2022.11.11 | 23:01

4
В Иран продължават протестите от месец и половина.Масови протести се проведоха днес в много ирански градове въпреки заплахите, отправени от Корпуса на гвардейците на Ислямската революция, предаде БТА. По сведения на очевидци, силите за сигурност отново са прибегнали до насилствени действия, за да овладеят демонстрациите срещу авторитарната власт в страната. Протестиращи бяха по улиците и на много европейски градове, за да покажат своята подкрепа.Братя Българи ние какво чакаме.Гн Кирил Петков и гн Асен Василев,поведете хората,500 000 са гласували за вас и вие гледате как щеси приемат хартиени бюлетини и дпс ще разпределя 70 милиярда лева наши пари.Неви правим чест.Страх вее от Гешев.Те умеят да плашат като Путин.Кротувайте и после 20 г неможете дасе отървете от хунтата.

2022.11.28 | 13:49

12
Да, само в Иран и Венецуела гласуват с машини. Затова там е върхът на демокрацията. С Пп напред към иранска демокрация!
ше поведем

2022.11.12 | 00:09

5
на макя ти потката трол скапан
Киро в пандиза

2022.11.12 | 09:18

11
Тома - гласували сме за ГЕРБ а не за коалиция със престъпниците от ППедераси. Тези хора трябва да са във затвора а не да им правите метани и да им се молите.
радев

2022.11.12 | 07:35

10
биков яж на тиквата х уя
Тома Биков

2022.11.12 | 06:18

9
томата хари бикова не е мъжка проститутка. тя е карикатура на мъжка проститутка. Второто е не по-малко гнусно от първото. Това нищожество дотолкова се е опростачило, че е забравило кое е и откъде идва. По-лошото е, че май-май и ние му посвикнахме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобено леке не би се случило общински съветник в квартал Победа, а камо ли като депутат.
Матей 7 3-5

2022.11.12 | 03:40

8
И защо виждаш сламката в окото на брат си, а не забелязваш гредата в своето око? Или как дръзваш да кажеш на брат си: „Нека да извадя сламката от окото ти“, когато в твоето око има греда? Лицемерецо, първо извади гредата от своето око и тогава ще видиш ясно как да извадиш сламката от окото на брат си-Джемкорп, парапета..
Оп

2022.11.12 | 00:12

6
Коалиция с ПП в никакъв случай не трябва да се допуска. Асен и Киро вече почнаха предизборното наддаване с увеличение на заплати, ама ефекта ще е нулев ако не се контролира инфлацията. Така най бързо ще фалират държавата, с раздаване на пари на калпак
Бичето

2022.11.12 | 00:48

7
абе , кавал ти голям спец стана , бе калмук такъв само бойко дава пари на калпак запомни го !!

2022.11.11 | 23:00

3
ЧЮДЯ МУ СЕ НА АКЪЛА НА ТОЗИ ЧОВЕК БОРИСОВ ВКАРА НАГЛИТЕ В ЗАТВОРА ЗА ОТВЛИЧАНИЯ ЗА УБИЙСТВА ПО ЗА 2/3 МИЛЬОНА А ТОЙ ОДМЪКНА ДЕСЕТКИ МИЛЯРДИ И ОЩЕ ТОЛКОЗ РАЗДАДЕ И СЕ МИСЛИ ЗА НЕЩО ЗАЩОТО МУ РАЗРЕШЯВАМЕ БЪЛГАРИНО СЪБОДИСЕ ПАК ЩЕ МАРОДЕРСТВАТ СЪС ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ДО КАТО ВЕК ВЕКУВА СЕГА НЕ ЗА 12 ГОД А ЗА 22 Г ЩЕНИ ЖИВИ ДЕРЪТ БОРИСОВ ШИШИ ДОГАН ЦАЦАРОВ ГЕШЕВ ПЛЕТЪТ СИ ЯКО КОШНИЦАТА

2022.11.11 | 22:56

2
Всичките провали са ваши бе майкати ….
????

2022.11.11 | 22:06

1
И, защо ПАК НИЩО за КОРУПЦИЯТА, "Другарю" Биков???? ЗАЩО НИЩО за ИСТИНАТА, да, да за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", Капитан Андреево,............................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб"???? КАК ще се ПРОМЕНИТЕ, РАЗВИВАТЕ, БЕЗ да се ПРЕЧИСТИТЕ???? БЕЗ да ДАДЕТЕ ОТГОВОРИ???? БЕЗ да ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО???? КАК????

Добави коментар

Водещи новини