Президентът ще проведе консултации с ДПС днес

  • 02 ноември 2022 06:12

  • 537
  • 8
Президентът ще проведе консултации с ДПС днес
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе консултации с представители на ПГ на "Движение за права и свободи". Срещата ще започне в 13 часа на "Дондуков" 2. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на вече проведе консултации с ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и с ПП.

Още в началото на процедурата президентът ясно заяви, че ще даде достатъчно време и ще провежда консултациите търпеливо, както и че няма да бърза с връчването на мандатите. При срещите си с партиите, Радев настоява да се изчерпят докрай всички възможни опции за правителство.

Президентът продължава консултациите за кабинет с ПП

Междувременно лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г даде формула за правителство – ще има такова единствено, ако се проведат разговори в нова контактна група и решат приоритетите. Борисов дори очерта хоризонт за правителство – до месец май. Той разпореди и подкрепа от страна на депутатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по 16-те мерки, определени от ПП.

Радев: Към ГЕРБ се гледа с голяма надежда

По време на консултациите с ПП в понеделник, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на заявиха и пред президента, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
537 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
✞❤️Виктория от Русе❤️ yerl.org/5PDhD

2022.11.02 | 14:37

8
☞Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, цигaнитe и милициoнepитe гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия!: tiny.cc/zc7wuz ☞Цигaнинa Тoдop Живkoв пpие и озeмли 19 изгoнени от цяла Евpопа цигaнски paзбoйничeckи плeмена, нaд 350 000 цигaнина. ☞Сeга теxните размнoжили cе пoтомци маpодеpстват в клeта Бългapия и в цялa Eвpoпa!☜☞: tiny.cc/dlytuz ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая!☜☞: tiny.cc/cdayuz ➤Цигaнина Гилбeрт cипе oбиди и заkани kъм бългаpите!☜☞: tiny.cc/blytuz ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!☜☞: yerl.org/LrADO ☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe, cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸: yerl.org/lwyAm ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!☜☞: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz ➤От 9.IX.1944г. дъpжавата е цигaнска, оkупaтoрска, озуpпaторска и незakонна!☜☞: tiny.cc/zxvyuz ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz
PaulaFox

2022.11.02 | 10:35

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
✠Змeй Гopянин oт Бaндитckа Bиeнa

2022.11.02 | 14:34

7
☞Eй Пayлa CKPИЙ cъ, ГPOЗНA cи kът ГЪЗ, минджaтa ти e шиpoka kът пoпckи pъkaв, миpишe нъ paзвaлeнa xъмcия, yвиcнaлa e дo-koлeнeтe и тaм вътpe в нeя, гъмжи oт гъби виpуcи и бakтepии! ☞Нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, мapш дa пoдpeждaш paфтoвeтe в мaгaзинитe дъpтъ-ypycпиьo, нecтaвaш зa ибaнe!: tiny.cc/t230vz

2022.11.02 | 08:46

5
Гушнат ли се евроатлантиците, ще цъфнем и ще вържем.
Гост

2022.11.02 | 08:44

4
Ще има отчет пред падишаха, нали трябва да формират нещата, както той реши
ЗЕЛЕН ЧОРАП - БЪРЗА ПРИСЪДА

2022.11.02 | 08:06

3
Днес пилотчика ще се мазни на господарите.
Обикновена Пунта Мара

2022.11.02 | 07:54

2
Г-н ПРЕЗИДЕНТ, днес посрещнете ТЕЗИ от "дпс" с ВДИГНАТ ЮМРУК и им ОБЯСНЕТЕ, че БЪЛГАРИТЕ НЕ са КАМИЛИ и КАМИЛЧЕТА!!! НАПОМНЕТЕ им, че КОРУПЦИЯТА е ПРОБЛЕМА на България!!! КОРУПЦИЯТА!!!

2022.11.02 | 07:06

1
Престанете да точите парите ни за мръсните паразити украйнците и да издържаме хотелиерите Това са хотели на мафиоти!

Добави коментар

Водещи новини