Даниел Митов: "Продължаваме промяната" са в изолация

  • 22 октомври 2022 11:42

  • 1987
  • 38
Даниел Митов: "Продължаваме промяната" са в изолация
© Кадър: БНТ

Заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, коментира в "Денят започва с Георги Любенов"по БНТ , че изборът на Вежди Рашидов за председател на парламента е бил изходът на безпрецедентната ситуация, в която попадна 48-ото Народно събрание.

"В тази ситуация, това беше изхода. Трябва да спрем малко да ругаем институциите. Във всеки парламентаризъм има моменти, в които партиите не успяват първоначално да разплетат такъв възел. Нищо извънредно не се е случило. Разумно постъпи парламентът, намери някакъв механизъм и принцип, около който все пак да се обедини някакво мнозинство, така че да тръгне работата. Убеден съм, че Вежди Рашидов ще е достоен председател на парламента и ще е пръв сред равни. Той разбира тази роля и е отговорен човек и знае как да постъпва", заяви Митов.

Той определи като нелепи твърденията за нова коалиция от партиите, подкрепили избора на Рашидов.

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, изтъкна още, че от "Продължаваме промяната" изпадат в изолация.

"Продължаваме промяната" очевидно са в изолация, защото онзи ден никой не отиде на онази лидерска среща, която трябваше да е пред камерите. Никой не отиде да посети това екзотично мероприятие. Естествено, че са в изолация. Те не реагират правилно, независимо дали поради липса на опит или заради детски представи как се правят нещата. Започнаха да излизат съвършено извън рамките на процедурите в една парламентарна демокрация и нормалния разговор. Изпочупиха всичко и сега отказват да участват в проправянето. Като деца, които отказват да разтребят. Призивът ми е те да размислят какво правят, защото тук залогът е благоденствието на нацията", каза той.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1987 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2022.10.23 | 10:04

38
kadravata suuuuu xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa poredniat izmekqr kadet go 6ibat tam si dava gaza
PaulaFox

2022.10.22 | 13:26

28
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
✠Яkoшибa Yгъзakи до PaulaFox

2022.10.23 | 02:50

37
☞Paula CKPИЙ cъ, чe yсмъpдя фoрyмa, пyтkaтa cи koлkoтo и дa я миeш вcе cи МИPИШE!☜
†❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2022.10.23 | 02:48

36
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE☜☞: tiny.cc/qewyuz
М52

2022.10.23 | 01:53

35
ВИЕ ГРОБАРИ СТЕ В ИЗОЛАЦИЯ КАВАЛ ПРОДУХАН

2022.10.22 | 15:36

34
Кефи ме тая мека китка! Кръгъл идиот!
ГРОБ

2022.10.22 | 14:47

33
ГЪЗА ТИ Е В ИЗОЛАЦИЯ КЪДРАВ ПЕДАЛ!!!

2022.10.22 | 14:01

32
Няма един нормален в този парламент, ама ЕДИН НОРМАЛЕН. Всички са някакви пудели, лелки, дядовци, селтаци.... абе голямо чудо сме.
Джон

2022.10.22 | 13:43

31
Пуделът "опорко".
Хърватина

2022.10.22 | 13:40

30
Като ги слушам тия, Цвъки Ухото верно май беше най-умният между тиквите, откак го разкараха, затъпяването е пропорционално на свинската наглост.
Боко!

2022.10.22 | 13:32

29
Ти добре направи, като разкара 150-килограмовата Фидоска, простата и неграмотна плевенска стругарка - Цецка, която във всяка нормална държава още щеше да търка наровете на сливенския затвор, оная докторица със свирепия поглед, който на секундата убива змия-очиларка, май й викат ГЕРБатикова или Дартикова все там, ама защо търпиш още двете хубавици - тази на снимката, "Къдравата Сю" и особено Цанка, позната и като Бик Томовия?! Че тези двете хубавици, дето ги прехвърлят от партия в партия както турските тираджии си прехвърлят магистралните проститутки, са позор дори и за теб бе, Боко от СИК - Банкя! Интересно, ама и двете лижеха оная работа на "Вечната Амбър" на политическата проституция - Куневата Меглена със същото настървение, с което сега лижат твоя задник! Опомни се и ги разкарай бе, Боко! Така де, кофите с помия, които тези твои хубавици изливат по Кирил Петков и Асен Василев, всъщност се изливат по твоята куха кратуна от банкянско-сарайския бостан бе, Боко!

Добави коментар

Водещи новини