Дунчев от ПП разкри кой е единственият шанс на ГЕРБ да управляват с тях

  • 06 ноември 2022 09:27

  • 2397
  • 11
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Единственият шанс за управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с ДБ и ПП е, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изпълнят три-четири условия - смяна на главния прокурор, нова антикорупционна комисия, смяна на всички корумпирани кадри в държавната администрация. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ПП Александър Дунчев.

В срещата между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП в Народното събрание ще участват Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Ще се обсъжда спирането на кражбите, корупцията и демонтирането на всички порочни практики и схеми, от последните 20 години, уточни Дунчев.

По думите му ПП вече са понесли риск от партии с обречено минало и зависимости от мафията.

ГЕРБ покани ПП на среща, те приеха

"Падна ни правителството и загубихме първото място на изборите. За горите имахме проблем с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, когато те покровителстваха корупционните схеми на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Основно, когато атакувахме "Капитан Андреево", където ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ИТН реагираха много язвително"

Александър Дунчев коментира, че ПП и ДБ не могат да управляват самостоятелно, затова единствената им политическа опция е да кажат кои са условията, при които могат да работят с всеки. По думите му не е нужно ПП да са в управлението:

"Ние ще подкрепяме ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна. Готови сме подкрепим ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, дори и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, когото и да е било, стига да има мерки, които решават проблемите на хората. Има няколко човека от нашата партия, които жадуват за власт и постове, но повечето колеги в ПП и ДБ са там заради хората и ние го показваме всеки ден".

Дунчев заяви, че ПП са категорично за модернизирането на Българската армия и покупката на нови самолети Ф-16, но обясни, че част от колегите му са гласували против, защото искат да видят първата партида. Дунчев заяви, че няма проблем да работи с хора, които слагат истински решения на масата.

"Хваля Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е (бившият земеделски министър - б.р), който в момента ме съди за 30 000 лева, затова, че го обвиних, че крие политическите кадрови чистки в горите. Хваля го за това, че прие част от политиките, които ние предложихме в НС, които бяха гласувани против включително от мои колеги в "Промяната" - електронни търгове, ограничаване на схемите с нагласените търгове и други".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2397 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Емѝ...

2022.11.06 | 09:44

2
докато не видим вождовете на корупцията от опг герб-дпс в затвора, само празни приказки
До автора на поста

2022.11.06 | 12:32

11
Да, и аз искам Корчо и Кокорчо да идат зад решетките. Желанията ми винаги се сбъдват.
Емѝ...

2022.11.06 | 10:29

6
добре долната тиквена кypво, така си записваме - развил си стокхолмски синдром към тиквата и неговите ортаци, които краднат от 20 годин и те шибат отзад.
Ха..ха

2022.11.06 | 09:47

3
Ами няма да ги видиш. Защо не питаш за кокорчо Кирчо кърмела Христо. Тия са за затвора , глупав идиот.
Анонимен

2022.11.06 | 11:29

8
Нищо фатално няма да се случи, ако исканията на ПП бъдат уволнени и се състави правителство.Фатално ще е да няма правителство.

2022.11.06 | 11:47

10
До скоро имаше редовно правителство и това беше най-фаталното.
PaulaFox

2022.11.06 | 11:45

9
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Прозрял

2022.11.06 | 11:13

7
Тези нещастници отрезняха след изборите Мислеха че ще победят и ще управляват пак с комунистите от бсп/бкп Най корумпираната и антибългарска партия. Изгубиха избиратели именно заради това.Не възможно е в бг да спечелиш избори като афишираш коалиция с руската бкп и съвместно управление с тях. Герб да ги изолират те са продукт на олигарси Които спряха доброто развитие на бг до преди 2 години с пуч чрез радев и кгб. Герб да направят коалиция с янев и дпс Още 5 човека ще се намерят да ги подкрепят в парламента..Избори никой вече не желае.

2022.11.06 | 09:53

5
И да върне посредниците в газа и двойните цени.
Хайдеее

2022.11.06 | 09:49

4
Тоя е по гнусен от сопол. Недоносен изрод. Капут нещастен .... На следващите избори ПП И ДБ. са OUT of service.
ПП измами народа

2022.11.06 | 09:42

1
Под различни оправдания искат да управляват с герб

Добави коментар

Водещи новини