Сачева: Инфантилно е поведението в НС

  • 19 октомври 2022 15:44

  • 429
  • 3
Сачева: Инфантилно е поведението в НС
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Трудно е да дам отговор на въпроса дали ще се избере председател на НС. Поведението, което виждаме към момента, е инфантилно. Това коментира пред БНТ Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Това поведение е част от продължаване на практиката на ПП на двуличие и лъжа, защото те се обявиха за конструктивна опозиция, но не виждаме нито да са конструктивна, нито опозиция. Не предлагат решение, което блокира НС. Това поведение е изключително безотговорно", каза Сачева.

Тя заяви, че трябва да се попитат тези, които предизвикват тази конституционна криза каква е тяхната цел.

Нинова шокирана от абсурдната ситуация в 48-то НС

Проблемът не е само в ПП, но и в останалите партии, които са с подобно поведение, такива са от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, каза Сачева.

Тя е категорична, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на няма да отстъпят от тяхната позиция и няма да направят отстъпки от кандидатурата си за председател на НС. "Председателят на НС трябва да е от най-голямата парламентарна група", каза тя.

Сачева допълни още, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са готови за нови избори и по-добре да се върви към избори, вместо да се случва това, което виждаме в момента.

Няма как да се закрие парламентарният ден, ако не бъде избран председател и вероятно дебатите в НС ще продължат до неговия избор.

Последвайте канала на

Десислава Станева
429 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.19 | 17:05

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Майтапчи Йово

2022.10.19 | 16:06

2
Свинке, а как да е друго, когато сте се събрали само дебили:)))?!?

2022.10.19 | 15:58

1
Ти маймуно и дуловската миризливка бяхте от най инфантилните.

Добави коментар

Водещи новини