Денков: Защо не обвинят пудела, че има пачки?

  • 25 април 2024 17:50

  • 2485
  • 35
Денков: Защо не обвинят пудела, че има пачки?
© БТВ

Бих започнал с контравъпрос – защо трябваше дни преди края на Народното събрание да бъде сменен председателят на НЗОК? Защо трябваше да повторим онова, което стана със Сметната палата? Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети допусна груби нарушения на реда, груби нарушения на Конституцията. Трябваше да дадем някакъв знак, че правилата трябва да се спазват. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, попитан защо председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети беше предсрочно освободен ден преди разпускането на НС.

В коментар на думите на председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на "Имаме коалиция на пудела. Видяхме неограничения кеш на коалицията на пудела", Денков заяви: "Пеевски може да говори много неща, но той е човекът, който седи на първия ред на парламента и е доказано корумпиран по американското и британското законодателство. Нека да отговори защо не може да пътува до САЩ и до Великобритания. Той прави подобни коментари, за да избегне отовора на тези въпроси".

Пеевски: Коалицията на „пудела“ ще се радва много малко на грабежа

Ние започнахме преговорите за правителство с Борисов, но всеки път, когато се уговаряхме с Борисов, се оказваше, че преди Борисов там е Пеевски. Говорихме си с Пеевски, защото той се беше настанил на масата. Това е все едно поканите съседа, а той да дойде с още двама съседи. Въпросът беше или правим редовно правителство, или има служебно правителство, кеото сключва договора с "Боташ", по който всеки ден плащаме по един милион лева. Този, който е сключил този договор, е заложил изключително неизгодни условия за България, подчерта бившият министър-председател.

Ние сложихме на масата програма, работихме по нея до края на декември и успяхме да свършим някои нелоши неща. След това, когато от другата страна поискаха да се тръгне по тяхната програма, ние не се съгласихме и те си измислиха повода с Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, за да отидем на избори. През цялото време на масата стоеше варианта да работим по първоначалното споразумение – да си разменим местата само ние с Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, но те не искаха това. Всеки ден беше огромна борба да ги бутаме тези хора да вървят по тази програма и до края на декември успявахме. Подминавал съм глупавите подмятания на Пеевски и лъжите на Борисов, за да си свърша работата, коментира Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Винаги съм казвал, че докато даваме резултати, има смисъл да се управлява, добави той.

Правителството падна след промените в Конституцията, когато трябваше законите да се проведат в действие. Оказа се, че за Борисов и Пеевски не е ОК съдебната реформа да се случи, посочи Денков.

Петков с призив към ГЕРБ: Отървете се от зависимостта си от Пеевски, ако наистина сте евроатлантическа партия

Идеята на промените за служебното правителство беше да не може президентът да прави каквото си иска, да има начин как да се контролира управлението. Защото управлението на един човек дава резултати като договора с "Боташ", отбеляза той.

По отношение на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на историята с митниците е абсолютно скалъпена. Той е назначил Петя Банкова, за да се увеличат приходите. Вижте какво им е съобщението – следят контрабанден канал от 2022 година, а сега арестуват шефката на митниците, която е на 40 дни. Това изглежда смешно, но е страшно. Говорят за канали, които съществуват от години, а обвиняват човек, който се е появил преди 40 дни. Могат да скалъпят обвинения на когото искат. Същите тези служби участваха в премахването на машинния вот. Информацията уж случайно е изтекла. Защо не видяхме снимките на Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните с младежа Стефан ДимитровСтефан ДимитровСтефан е Димитров е назначен за министър на външните работи в служебния кабинет с премиер Димитър? Аз знам, че са приятели, но виждаме снимките на Живко Коцев. Видели сме снимки на пудел. Какво общо има пуделът? Защо не обвинят пудела? Пуделът има пачки, коментира Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Аз говорих с Живко Коцев. Той обясни, че часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция. Аз знам за преместените от Банкова митничари. Знам, че имаше оплаквания от дипломати и посланици, че се искат подкупи от техните граждани и камиони по границата. Това е причината да се разместят ръководителите на митници. Същият дипломат ми каза, че от седмици няма оплаквания. Аз знам защо бяха направени промените, но искам да видя дали Петя Банкова ще бъде осъдена, или ще стане същото, както с "Нексо". Ако някой твърди, че е покровителстван канал за контрабанда, трябва да го докаже.Имах надежда, че Борислав Сарафов ще действа различно от Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Оптимизмът ми не помогна“, подчерта бившият министър-председател.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2485 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар

2024.05.25 | 07:01

35
❤️ Г­о­­р­­­е­­­щ­­­и­­­ ­м­­о­­­м­и­ч­­­е­­­т­­а­ ­в­­и­ ­­­о­­­ч­­а­­­к­­в­а­­­т ­-­­­ X­­­1­8­­­.­­­F­U­­N

2024.04.26 | 07:02

34
Плъха ще има затвор.
очилат говнояд

2024.04.25 | 20:46

30
Очилата шушумиго - пак ще лазиш в краката на Борисов да ти чупне малко от баницата и ще седиш в скута на Пеевски ама вече на за кафе е да му топлиш онази му работа. Запасявай се с наколенки и вазелин, че ще ти трябват.
БАНКАИНСКИ ИНФАНТИЛЕН Д Е Б И л

2024.04.25 | 21:04

33
сха мресх КА У н.. СЛАВА УКРАИНЕ

2024.04.25 | 20:58

32
Помияр долен отвратителен

2024.04.25 | 20:46

31
Защото си Идиот
Пътува ли ти се мишко

2024.04.25 | 20:31

29
Ти и цялата ти група надрусани крадци сте срам
Плъхи и супер котетата

2024.04.25 | 20:13

25
Смешници. Затвор за Вас.

2024.04.25 | 20:30

28
9.09.народен съд и разстрел, всички за пари и власт ламтят

2024.04.25 | 20:29

27
Божее! И този беше премиер? То бива шикалкавене,ама толкова безочливо?
ne

2024.04.25 | 20:21

26
osran plah ne govori P.P gluposti kakvo kato shefkata na mitnicata e ot 40 dni a tia bokluk kade e rabotila predi mai ne e bila vav pirogov a pak e rabotela vav mitnicata
Димо

2024.04.25 | 19:48

24
Нагъл плъх

Добави коментар

Водещи новини