Борисов от Пловдив: Важно е егото малко да поприключи. Това поне по пътя на формалната логика

  • 06 септември 2022 13:32

  • 3592
  • 82
Борисов от Пловдив: Важно е егото малко да поприключи. Това поне по пътя на формалната логика
©
Слушай новината Слушай новината

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се появи в Пловдив на площад „Съединение“ по случай националния празник. Още при пристигането си лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в прегърна Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва, която преди дни се отказа да е част от изборната надпревара, но остана кадър на парията. Каназирева го посрещна с усмивка и почти се разплака при прегръдката с него.

Бившият премиер бе придружен от членове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, сред които Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, Радомир Чолаков и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. На място присъстваха Георги Тотев и кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

„След като преди 2 години ни разединиха така, трябва да мислим как да обединяваме народа. Има наводнения навсякъде, това е стихия. Ако има виновни, има органи, които да се занимават с тях“, каза той.

По думите му всички младежи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е там, но им е забранил да се пускат във Фейсбук, а просто да помагат.

„Важно е държавата да има бързи реакции в такива моменти. АМ "Тракия" вече е в безобразно състояние, нищо не е пипнато, това е опасно“, каза той.

„Слушам ги внимателно. Тези дни пак продължават да бръщолевят какво ли не. Ние като нация трябва да направим необходимото“, заяви Борисов.

Той изброи в колко много градове е било инвестирано от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през годините на управление.

„Мислете как и кой ще управлява. Важно е след втори да се направи най-важното и да се загърбят различията. Не чета кой е първи, а чета какво отразяват агенциите в настроението на хората. 70% от българите казват, че в последната година живеят по-лошо. Кое да продължим ние, влошаването ли“, запита Борисов.

"Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския от година и половина е министър, а Денков? Сега Демерджиев, понеже е пловдивчанин, това, което чух, че говори, мога и аз да го тълкувам", каза Борисов и добави:

"Петков казва, че са вкарвани храни през границата, ама парите били за мен. Демерджиев пък казва, че граничарите са пускали хиляди мигранти да влизат. Граничари са ставали трафиканти. По пътя на логиката на Петков, всичко е отивало при Рашков и при него, и са напълнили страната с мигранти“, каза Борисов.

Той обаче заяви, че е по-важно да се каже какво ще се направи за хората:

„Ние ще върнем нормалните цени на нафта и горивата, за газа знаете, че се оправям винаги. Точка“, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Когато председателствах ЕС, тогава в Брюксел отидохме заедно с Радев. Тогава демонстрирахме единството на нацията. След това дойдоха всички лидери на ЕС и ни поздравиха“, спомни си Борисов и каза, че тогава мотото на България е станало мото на целият ЕС – „Съединението прави силата“.

„Важно е егото малко да поприключи. Това поне по пътя на формалната логика. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас. Пагубно е да си говорим така за избори. Оставете Петков, гледайте зад него. Нинова, гледайте зад нея. Ние се превърнахме на футболни агитки. Едно време Б сектор за Левски, Г за ЦСКА, а многото хора са в А и В. Затова кампанията трябва да е мъдра и да се обединим. Само така може да обезвредим кризата“, каза още Борисов.

Бившият премиер пожела успех на всички и нареди на кадрите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се върнат да помагат на наводнените села, но тихичко.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3592 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар

2022.09.06 | 13:49

1
Абе, смешник...... той ще говори за его....толкова му е голямо, че чак не може да го побере в шкембето си
????

2022.09.06 | 13:58

2
"Другарю" Борисов, КАЖЕТЕ, КОЛКО ПРОЦЕНТА от БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,.............................. , за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб"?! КОЛКО ПРОЦЕНТА, "другарю-господин" Борисов????
о.о

2022.09.06 | 14:37

33
Кажи ги ти като ги знаеш. Да разберем и ние.

2022.09.06 | 14:12

3
Ай дай там 50-60 милиона за стадиони.

2022.09.06 | 14:23

4
Бойко Борисов ще продължава да води по рейтинг. Другите нямат нужда от анти-реклама, те сами си я направиха.

2022.09.06 | 14:24

5
Колкото за Бойко,какво повече да кажем освен че имаме златен човек на този важен пост,какъвто не е имало отпреди 100 години,от Стамболов насам!

2022.09.06 | 14:24

6
Браво! така се прави, с лице пред хората, отчет и план за бъдеще.Работлив човек безгрешен няма. Хората които нямат какво да крият,застават с лице пред хората.

2022.09.06 | 14:24

7
Поздравления. Ген. Борисов продължавайте в същия дух. Завистниците и саботйорите ще млъкнат. А тези , които милеят за България ще Ви подкрепят. Със сигурно това е човека, който ще изведе България по трудния но правилен път.

2022.09.06 | 14:24

8
Борисов работи от душа и сърце, затова съвестта му е чиста. Работата свършена от него и екипа му виждаме всеки ден! Благодаря Ви г-н Премиер

2022.09.06 | 14:25

9
Добродушие ,лъчезарие,огромна магнетична харизма!!! Всичко в едно!!! Велик водач , който пръв дръзна да Възражда порутената ни и обрулена държава в една напълно нова развита икономически Европейска България!!! Огромни сърдечни благодарности !!!

2022.09.06 | 14:25

10
Борисов, с Бога напред и успех! Вие отново сте на ход! Вие върнахте надеждата, че има политици, които уважават, обичат България и работят за нея и нейният народ, толкова много направихте и го доказахте на дела, а има и още какво да правите за родината! Бъдете винаги единни, в това е силата и напред! Всички нормални българи християни, родолюбци са зад вас и ще ви подкрепим! Бог да пази България!

Добави коментар

Водещи новини