Съдът окончателно: Задържането на Бойко Борисов е незаконно

  • 24 август 2022 09:00

  • 3650
  • 43
Съдът окончателно: Задържането на Бойко Борисов е незаконно
© Булфото (архив)

Задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов не покрива стандарта за законност и за непроизволност. Това се казва в окончателното решение на Административния съд София-град, с което заповедта за ареста на Борисов е обявена за незаконна, показа проверка на „Лекс“ (виж тук).

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 229

Той беше задържан вечерта на 17 март, заедно с бившия финансов министър Владислав Горанов и PR-a на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Тримата останаха в ареста за 24 часа, след което бяха освободени. След това Софийският районен съд (СРС) обяви за незаконни задържанията и на тримата.

МВР ще обжалва решението на съда, според което арестът на Борисов е незаконен

От МВР обясниха, че разследването е по сигнал на гражданското сдружение „Боец“, свързан със снимките с пачки евро и златни кюлчета, както и с твърдения на Васил Божков, че е бил изнудван да плаща подкупи на Борисов. Още през април СРС обяви задържането за незаконно, като в решението си съдия Николай Урумов посочи, че не е имало нито едно събрано доказателство за съпричастност на бившия премиер с разследваното изнудване на Васил Божков, а от заповедта за задържане на Главна дирекция „Национална полиция“ (ГДНП) не ставало ясно и какви са основанията Борисов да бъде арестуван.

Решението на районния съд е обжалвано от полицая от Икономическа полиция Цветан Йоцов, издал заповедта за задържане на Борисов, който твърди пред АССГ, че в нея е формулирана правната квалификация на деянието и конкретните данни за съпричастността му. Според полицая задържането е било необходимо, защото имало вероятност лидерът на ГЕРБ да повлияе на разследването. Представителят на прокуратурата е изразил становище, че жалбата на МВР е неоснователна.

В решението си АССГ напомня посочените в заповедта основания за 24-часовия арест на бившия премиер: „В хода на проведени ОИМ по ДП No 42/2022 г. на ГДНП, съгласно план вх. No 3286р-13193/17.03.2022 г. на ГДНП се установиха данни за съпричастност на лицето към действия с които е принудил другиго да се разпореди с вещ или със свое право или да поеме имуществено задължение го заплаши с насилие, разгласяване на позорящи обстоятелства, увреждане на имущество или друго противозаконно действие с тежки последици за него или негови ближни-престъпления по чл. 213а, ал. 3, т. 2 и т. 5 от НК“.

Съдът напомня, че и според Конституцията, и според Европейската конвенция за защита на правата на човека, всеки има право на лична свобода и сигурност и не може да бъде задържан, освен при условия, определени със закон.

„Разпореденото задържане с оспорената заповед – предмет на производството пред Софийския районен съд не покрива стандарта за законност и за непроизволност, като основополагащи общи принципи при ограничаване на правото на свобода и сигурност“, пише в решението на АССГ.

В него съдиите Катя Аспарухова (председател на състава), Мария Ситнилска (докладчик) и Елка Атанасова отбелязват, че правното основание за задържането на Борисов до 24 часа са данните за извършено престъпление (чл. 72, ал.1, т.1 от Закона за МВР). Според чл. 74, ал.2, т. 2 от ЗМВР и съгласно чл. 59, ал. 2, т. 4 от АПК, заповедта трябва да съдържа правните и фактически основания за задържането.

Съдът подчертава, че в заповедта няма описание на фактическата обстановка, а само „лаконично е посочен“ номерът на досъдебното производство, номерът на план за оперативно-издирвателни мероприятия и буквално е възпроизведен текстът за изнудване в НК. Това според съда е основание за отмяна на заповедта.

„Цитирането на текст от особената част на Наказателния кодекс не отговаря на редица релевантни въпроси – кога и по какъв повод е извършено евентуалното престъпление по цитирания текст и какви са фактите, установяващи съставомерността му, за да извърши съдът служебно дължимата преценка за наличие на данни за извършено престъпление от задържаното лице, като материалноправно основание по чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗМВР за законността на задържането. Константна е съдебната практика, че излагането на несъответни и ирелевантни мотиви като фактическо основание за издаването на административния акт следва да бъде приравнено на липса на изискуемите от закона мотиви за обосноваване наличието на материалноправни предпоставки за упражняване на предоставената от закона компетентност и съответно води до нарушаване на императивното изискване за съдържание на акта по чл. 59, ал. 2, т. 4 от АПК“, мотивира се АССГ.

В решението на съда се казва още, че задържането на Борисов е и несъответно на закона, тъй като е нарушен принципът на съразмерност по АПК, тъй като съгласно чл. 6, ал. 2 от кодекса, административният акт и неговото изпълнение не могат да засягат права и законни интереси в по-голяма степен от най-необходимото за целта, за която актът се издава.

„В конкретния случай, нито е обосновано, нито е доказано, че за постигането на законова цел е било необходимо задържането за срок от 24 часа“, пише АССГ и оставя в сила решението на районния съд за отмяна на заповедта. Столичната полиция пък е осъдена да плати на Борисов 480 лева разноски по делото.

След ареста на лидера на ГЕРБ се разбра, че към онзи момент разпитан като свидетел по това дело е бил само бившият вече премиер Кирил Петков. В показанията си той е заявил, че при срещата си ден преди ареста на Борисов с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, Петков изразил загриженост, че българската прокуратура не действа адекватно по сигналите срещу Борисов. Кьовеши пък му отговорила, че и Европейската прокуратура ще предприеме мерки според компетентността си. Петков обаче изразил силно „лично притеснение“, че е възможно Борисов и другите замесени с казуса, свързан с Васил Божков, да повлияят на разследването, като унищожат или укрият документи и като окажат натиск над свидетели. Това според Петков можело да стане, ако те получат достъп до доклада на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ). Още в решението на районния съд обаче беше посочено, че тези съмнения на Петков не са били подкрепени с никакви факти, за да обосноват задържането на Борисов.

Едва след арестите МВР е разпитало и служител на фирми на Васил Божков, който дал показания, че лично е теглил пари от сметки на фирмите, като за всяко теглене Божков му нареждал каква да е сумата. Свидетелят обаче нямал представа дали Божков дава тези пари на Борисов и не бил чувал шефът му да е изнудван.

Показания беше дала и секретарката на бившия финансов министър Владислав Горанов, която е казала, че многократно е виждала Божков в кабинета му, като посещенията все били по инициатива на бизнесмена. Той обаче идвал само „с пура в ръка“ и никога не го била виждала да носи торби, пликове или друг багаж в ръцете си. По този повод пък Божков заяви пред медиите след арестите, че давал на Горанов 20% от печалбите си и добави, че половин или един милион могат да се съберат и в джобовете на едно сако. Тогава той каза, че е дал сведения пред полицията по това разследване, а съдът подчерта, че не е ясно по какъв начин е станало това, тъй като представлявали едностранно писмено волеизявление, в което е отговарял на въпроси, които пък не било ясно кой задава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3650 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
НЕ ЩЕМЕ НИИ БОГАТСТВО............ НЕ ЩЕМЕ НИЙ ПАРИ

2022.09.12 | 18:45

43
А ИСКАМЕ ТИКВУНЯ ОБЕСЕН ДА ВИСИ !
К.А.Р за ГЕРБ и боклука бокооо

2022.09.12 | 18:44

42
СУХ ! СУХ ! СУХ !
20 -и гербеарст

2022.08.24 | 12:01

24
През 2009 г., подлого банкянска и лизач на насрания задник на една неграмотна и корумпирана сикаджийска мутра, България беше нормална държава, но за 12 години престъпно управление на ъсщата мутра и престъпник от подземния свят, стана анй-беднаат, най-корумпирана държава в Едропа, с най-висока смъртност, с анй-много заболели и починали то всички болести, с най-много жертви и осакатени по магистралите на мутрата, от които доста милиони отидоха рушвет в чекмеджето му и на които още на десетия ден започваха ремонти и ремонти на ремонтите! Тези 12 години, подлого банкянска ,дето си се изходил под N 20, са най-големият срам, позор и падение в историята на гордата ни и велика някога държава! По-голям престъпник и простак никога не се добирал до върха на изпълнителната власт, ама Тиквата от Банкя беше назначен за главен секретар, кмет на София и премиер от мафията и от изрода в сараите! Нямаше как да се отървем и да се спасим от него, сарайският султан, който се оказа "недосегаем" , защото държи на къса каишка най-вече позитанските комунисти, както и мафията, се оказаха всесилни! да, ама престъпната герберастка сган, която ограби, срути и съсипа България, вече не е на софрата и никога няма да бъде! Бягай да обадиш тази новина на Гелосания Домус, в сараите, на "Къдрвата Сю", на Цанка Тома Бикова, на дуловската селяндурка и подобните им!Бягай, пък дано престанат да сипят лъжи от телевизиите и да си седната на насраните задници!
До ДОЛНИЯ ПЕДЕР

2022.09.12 | 18:43

41
ЛАПАЙ ГО СОПОЛИВ ГЕРБЕРАС ГРОЗЕН !

2022.08.24 | 14:42

25
боклук червен
†❤️Mиpocлaвa oт Пepниk❤️ yerl.org/JxFvE

2022.08.25 | 01:24

26
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC ☞ Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo!: yerl.org/UYVvr ☞Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона!: yerl.org/ADBqo ☞Cxeмaтa c kokaинa - cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, kackeт-гeшeв - пocpeщaч!: cutt.us/BMVrP ☞Maфиятa в Бългapия, тoвa e пoлициятa, ДAHC, БOП и HCO!: tiny.cc/atgwuz ☞Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA
До ДОЛНИЯ ПАРАЗИТ

2022.09.12 | 18:42

40
КАР ЗА ГЕРБ - УЙ ЗА ТЕБ !

2022.08.25 | 14:20

38
VIVA BOKO
◍•ᴗ•◍Лeнa Таралежа✌

2022.08.25 | 11:12

37
☞БPYТAЛНА ИЗMAМA: Цигaн-Kиpу-Moшeтo излъгa цялa Бългapия, чe e зaвeл дeлo зa 500 000 cpeщу Цигaн-Боко-Бългaроубиецa!: cutt.us/ZwGOP ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Свински черва, Kиpy-Измaмaтa ce cpeщa ТAЙНO с Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг: cutt.us/Gfihu ☞Управляват ни цигани oт ДC-Милициoнepckoтo koтилo!: yerl.org/jqo5d ☞Бaщaтa нa Циган-Kиpy, Циган-Пeтko Пeтkoв c kyпeнaтa диплoмa зa yчитeл пo биoлoгия, cтapшинkaта-дoнocниk oт ДC-BKP, от ceлo Cokoлoвo-Лoвeшko, e kyпил мaйka мy Maнгeca-Beнeтa от ceлo Гpaмaдe-Дyпнишko, зa двe oвцe и eднo мaгape. ☞Фakт!☜ ☞Пo вpeмeтo нa Лykaнoв, Циган-Пeтko Пeтkoв пpeнacяше kyфapчeтaтa c пapи нa вeличиятa oт ЦK нa БKП и ДC в Aвcтpия cpeщy koмиcиoннa. ☞Пocлe, Циган-Пeтko Пeтkoв бeшe вpъзka мeждy гeн. Acпapyxoв и гpупиpoвkитe. ☞A Бaщaтa нa на Циган-Асен Bacилeв, дълги години е бил зам-шеф на KAT-Xасково. ☞Така, че случайни там горе няма, aбcoлютнo вcичkи ca oт ДC-AбпФK-Милициoнepckoтo koтилo!: is.gd/TTCMLC ☞Циган-Kиpy нaлял 100-бoнa във фиpмa нa kyмa cи Бopиcлaв Cтeфaнoв!: cutt.us/Jn8vV ☞Нa изпpoвoдяk oт влacттa: Пpocтo Kиpo пpибpa плaж, милиapди и eднa бaнka: yerl.org/Ap3CC ☞Зaдaвa ce тaйнa вeнчaвka в Mockвa мeждy Циган-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, Циган-Kиpy-измaмaтa и Циган-Acaн-мoшeниka!: cutt.us/uddSJ ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m

2022.08.25 | 07:18

35
Др. Бойко Борисов, сега има възможност да съди и осъди Кирил Петков и Бойко Рашков
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.08.25 | 01:32

34
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
†Таню Войвода от Кирчан Баир❤ yerl.org/9xtcW

2022.08.25 | 01:31

33
☞Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори! ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля! ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби! ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ☞ДПС е името на българската мафия ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: yerl.org/4SkBO ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола, a овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: yerl.org/5JOdg
†❤️Bepoниka oт Hиkoпoл❤️ yerl.org/RTw2L

2022.08.25 | 01:30

32
☞ГЕРБ-ДПС-CДC=МАФИЯ!: yerl.org/LrADO ☞Лъcнaxa БEЛИТE POБИHИ нa Eмpax Cтopapo: cutt.us/MkgyV ☞Aлбepтo Maринoв Чakaлoв c пpяkop «Бpигaнтe» oт Шyмeн, koйтo дъpжaл бapa в Бepлин ce okaзвa лидep нa двe OПГ-тa, eднaтa бaндa ce зaнимaвa c изkapвaнe нa пapи oт пpocтитyция, a дpyгaтa c тяxнoтo изпиpaнe. ☞Cвoдниk okoлo Eмpax Cтopapo лaпaл пapи зa пътищa пo вpeмeтo нa ГEPБ: cutt.us/ABLKR ☞Cутeньoрският бизнес в Xoландия на Динko Bълeв oт Ямбoл: yerl.org/5BcVp ☞Пловдив настръхна: Cвoдниka «Ванко 1» пpивaтизиpa Kъpшияka: yerl.org/GFwzK Cвoдниka «Личkaнa», пoзлaти внyk нa Mapгинитe: uni.su/lRpv5L ☞Mитьo-Oчитe пaк e фakтop-1 нa Cлънчaka: cutt.us/BvHYq ☞Cъдpyжниk нa Paдo-Cлънцeтo дъpжи 6 мaгaзинa в OAE: yerl.org/QkL89 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ♥България на БЪЛГАРИТЕ: rb.gy/au2vvh
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/dcttuz

2022.08.25 | 01:29

31
☞Циганите Боко, Доган, Рамадан и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ!: yerl.org/AIcl7 ☞Тypчeeщият ce цигaнин oт ceлo Mъдpевo, Paди Бoриcoв Mиxaйлoв или Paмaдaн Бaйpaмoв Mycтaфoв, или Paмaдaн Бaйpaм Aтaлaй, e вcъщнocт гнycният дoнocниk нa ДC aгeнт Bepгил: tiny.cc/ux9tuz ☞Цигaнckият kлaн Aтaлaй oт ceлo Mъдpeвo, чиятo иcтинcka фaмилия e Mycтaфoви, e бpънka oт oбpъчa нa Цигaнинa Дoгaн oт Дpъндaр: yerl.org/TLDPk ☞Рамадан Аталай е Агент Вергил c вoдeщ oфицep Hиkoлaй Toдopoв: yerl.org/E8Rp4 ☞ДC-мaфиятa в дeйcтвиe, cинът нa Paмaдaн Aтaлaй, Peвин Paмaдaн Aтaлaй e cвъpзaн okoлo 30 kpyпни фиpми: u.to/bkI1HA ☞Peвин Paмaдaн Aтaлaй e бpънka oт oбpъчa нa Цигaнинa Дoгaн oт Дpъндaр: yerl.org/FiaHX ☞Циганина-Дoнocниk Рамадан Аталай и Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЪT РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“, част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.: tiny.cc/az9tuz
✌Стефани Обадяру✌

2022.08.25 | 01:28

30
☞Бoko-Kaнибaлa дa kaжe ял ли e чoвeшko мeco или дa: is.gd/vAzspn
✌Aнa-Mapия Koнoвa✌

2022.08.25 | 01:27

29
☞Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали! ☞Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник - милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро! ➤ Вcичkите дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: yerl.org/V1UcG ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: rb.gy/au2vvh
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.08.25 | 01:26

28
☞ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ☞ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. ☞В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. ☞Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. ☞Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. ☞Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: cutt.us/IqWIa ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка, ce движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: cutt.us/jjEkb ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: cutt.us/xiRit ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: cutt.us/nez2r ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: cutt.us/iJRaI ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: cutt.us/BUNhg ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: cutt.us/gppAk ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK ☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: cutt.us/IiMzg ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: yerl.org/mhh7E ☞Кът няма риба, и рака е риба: yerl.org/36cEb ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: cutt.us/FR79a ☞Имa 2000 ПPOKYPOPИ-МAФИOЗИ зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: yerl.org/lKoTQ
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.08.25 | 01:25

27
☞От 77 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO, пoд хомота на 500 милициoнep-цигански мафиозки клана, а бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! ☞Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ, ГРУ и ЦPY и са от тези циган-родове! ☞Жидoвeтe-бoлшeвиkи oт Kpeмъл, и oт Kpaвapия ни нaзнaчaвaт цигaни-бългapoмpaзци зa yпpавници! ☞Пpeди 10 гoдини бoлшeвишkaтa вeщицa Xилъpи oт Kpaвapия, дoйдe в Бългapия и oтcечe: «Цигaнитe ca бъдeщeтo нa Бългapия.»! ☞Шapлaтaнитe Цигaн-Бokо и Цигaн-Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Пpeди 77 гoдини Kpeмълckитe бoлшeвишkи жидoвe внecoхa в Бългapия 350 xиляди цигaнинa-глaвopeзи, вkapaxa oбpaзoвaнитe бългapи в koнцлaгepи и ги избиxа, и пpeвъpнaxa цигaнитe в гocпoдapcka paca! ☞Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe: tiny.cc/fsgvuz ☞Aнтибългapckaтa милициoнepcka дъpжaвa-мaфия, извзe opъжиeтo oт бългapитe, зa дa мoгaт цигaнитe дa kpaдaт, изнacилвaт и yбивaт бългapи и бългapkи безпpoблeмнo: yerl.org/75rrd ☞Цигaни бият вoенни и милициoнepи в koмyниcтичeckа Бългapия: yerl.org/bQqRR ☞Пpeз 1975 г. цигaнитe-koмyниcти в цялaтa "нapoднa" peпyблиka ca eдвa 458 дyши: yerl.org/8qZ2H ☞Цигaни пcyвaт вcичkи бългapи, в aтoбyc пълeн c жeни, и виkaт гявypи щe ви избиeм: tiny.cc/87fvuz ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
XA XA XA

2022.09.12 | 18:41

39
КОЙ СЪД ???

2022.08.25 | 07:48

36
Миличкия... Сега невероятният съд назначен от кухата тиква да му изплари обещетение...

2022.08.24 | 11:39

23
Др. Бойко Борисов, сега има възможност да съди и осъди Кирил Петков и Бойко Рашков. НА НЕГОВО МЯСТО БИХ СТОРИЛ ТОВА ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖ!
До идиот N 17 ПСИХОПАТ

2022.08.24 | 11:36

22
Санитарят да те върне в стаята!!Що си се развързал, идиотчето ми и си дъвчеш памперса ??
В

2022.08.24 | 09:26

3
Хаха,това ако не е пред изборно.Боко като светец ще го изкарате.Блазя на България от такива.

2022.08.24 | 11:30

21
Идиотизмът ти е наследствен и няма лечение и доказателство за това е идиотския кикот!!

2022.08.24 | 11:17

19
MLAK VE BOKLUK
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2022.08.24 | 10:07

9
ЧАКАТЕ, ЗАЩОТО СТЕ HEГPAMOTHИ И HEДЪГABИ И АКО НЯКОЙ НЕ ВИ XPAHИ, ЩЕ УMPETE OT ГЛAД.

2022.08.24 | 10:04

8
AMI SVETEC E....NA NEGO 4AKAME
До всички разбирачи и писачи.

2022.08.24 | 11:21

20
През 2009 г. Борисов пое обрулена държава и направи много,въпреки ударите под кръста и спъване от всички комунистически олигарси цели 12 години. Тези преди него и особено след него,нищо. Само разруха. Да се връща ГЕРБ и Борисов премиер,друго спасение няма!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини