Тошко Йорданов "нападна" в кулоарите БСП и ПП: Не спряхте да се упражнявате върху ИТН

  • 28 юли 2022 15:17

  • 4186
  • 11
Тошко Йорданов "нападна" в кулоарите БСП и ПП: Не спряхте да се упражнявате върху ИТН
© Булфото (архив)

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) и БСП  влязоха в словесен сблъсък в кулоарите на парламента малко преди края на днешното пленарно заседание. Пред медиите доскорошните коалиционни партньори си размениха обвинения за програмата за работа на Народното събрание, за преговорите за съставяне на кабинет с третия мандат, за предложението Асен Василев да бъде номинация за премиер и др.

Най-напред на брифинг председателят на парламентарната група на ИТН Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. заяви, че в последните дни "Продължаваме Промяната" (ПП) и БСП са се "упражнявали" върху ИТН.

Председателят на НС към Тошко Йорданов: Вашето облекло не отговаря на висотата на тази трибуна

Как ние сме някаква спирачка за антикорупционно законодателство, в момента в залата кворумът падна поради липсата на БСП. И сега този прословут закон за КПКОНПИ няма да мине дори на първо четене, коментира Йорданов, цитиран от БТА.

Докато той говореше, приближиха председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски и други депутати от левицата. Те останаха да изслушат брифинга на ИТН, като заявиха пред журналисти, че ще отговорят веднага на твърденията.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4186 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
чалгар прост и нагъл!

2022.07.28 | 17:32

11
На Тошко Африкански не беше проблем Мутромилиционера,Пеевски,пътната карта с Газпром,милионите в чували от Хемус! На него му пречеха Харвард,Рашков,Хр.Иванов.Такова рядко лайно не е имало скоро.

2022.07.28 | 17:25

10
Тошко е пътник, следващият парламент ще го гледа по телевизията заедно с баба мика.
Умник Гюро

2022.07.28 | 17:22

9
Ето я мафията: комунисти, сатанисти, глобалисти, масони-илюминати, хазари от култа на Новия Световен Ред. БКП/БСП-терористи, Демократическата партия на македониста-кагебист Христо Иванов, Продължаваме Промяната на Киро Дрогата и Кокорчо (слуги на Бил Гейтс) и още няколко други партии... Тук е и мястото на националния предател-президент, Румен Радев. Хубаво ги вижте тези мафиоти-масони... Те са тези, които искат унищожението на независима България.
6-и

2022.07.28 | 17:09

8
Абе, то ако са паднали на насраните си задници, добре, само са ги натъртили! Лошото е, че са паднали на кухите си кратуни от сарайско-банкянския бостан! Правят се "ербап" и все така се пъчат, като цигани на сватба с откраднати костюми, ама свят им се е завил на горките чалгари! Затова сега нещо пълзят към Търбуха Иван Каракачанов,, за да ги приюти под крилото на "патрЕотичната" си корпорация! Все пак, Търбух Капакачанов не е толкова прост, колкото са чалгарите и е наясно, че събере ли се с тези продажници и доказани сарайско-банкянски лакеи, ще изгуби и "престижните" 1,3%, на които се радва в момента! Защото омразата на целия български народ към учиндолската сбирщина ще се стовари с пълна сила и върху него!
4-и чалгар

2022.07.28 | 16:42

7
Ами, чалгарино N 4, просташката чалгарска сбирщина на учиндолския мафиот и мутра първа категория, беше "избрана" от "ценители" на чалгата като теб! Нито един интелигентен човек не е дал гласа си за чалгарите, нито един! Да, ама много от тях се осъзнаха! Редица чалгарски структури в цялата страна се разпаднаха и членовете им избягаха! Избягаха от позора, наречен "Има Такива Наглеци", съкратено - ИТН! Чува се, че спасителните лодки на учиндолския "Титаник" са пренатоварени, въпреки че чалгарската слугиня - Рупчевата, пардон - Митевата черна мамба, иска от бягащите пътници да й се извинят! Нейната наглост, потресаващо коварство и цинизъм винаги са й били запазена марка! И много пъти го е доказвала!
Още ги боли!

2022.07.28 | 16:41

6
Паднаха от върха и си натъртиха задника.

2022.07.28 | 16:36

5
Чао-чао ИТН. Благодарение на този селяк със селкса тениска и онзи, дето се крие 2 години, ама пуска клипове от дивана :)
Хм..

2022.07.28 | 16:22

4
Ами като е простак и Слави Учиндолски е мафиот , що тогиз си ги избрахте?-или вие сте по-прости от тех че им се вързахте на сладките приказки?-ма то иПеПето на Простото същото .....Една сюрия простаци командерат държавата....
!!!

2022.07.28 | 16:16

3
Поне казва истината....
да!

2022.07.28 | 16:05

2
Да Тошко Хаджията е простак! С просташки и селяндурски език! Такъв е! Такъв се е пръкнал и такъв ще пукне!

Добави коментар

Водещи новини