Балабанов, ИТН: Третият мандат се провали заради лъжи и лицемерие

  • 28 юли 2022 09:17

  • 1579
  • 18
Балабанов, ИТН: Третият мандат се провали заради лъжи и лицемерие
© Булфото (архив)

Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите, на измамите, които благодарение на Христо Иванов лъснаха пред обществото, след като "Демократична България" сами се излъчиха на живо. Всъщност българските граждани видяха как изглежда политката отвътре. Това коментира в ефира на Нова телевизия депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) Станислав Балабанов.

По думите му ИТН няма място в такава коалиция, защото те са "от страната на истината".

Областният координатор на ИТН в Сливен се оттегля от партията

След такъв тип разговори и споделяне тук в НС нямахме друг ход, освен да сложим край на това лицемерие, защото българският гражданин иска да бъде управляван прозрачно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, за да може българските граждани да изберат на коя страна да застанат - на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкова много време, сподели Балабанов.

Третият мандат е бил провален заради липса на комуникация и еднолично управление, смята още депутатът.

ИТН се отметна за Закона за КПКОНПИ

,,Нямаше комуникация, налагаше се едноличен начин на управление от страна на "Продължаваме Промяната". ПП лъгаха толкова много време българските граждани'', заяви Балабанов визирайки искането на "Булгаргаз" за увеличение от 52% на газа още от месец август.

Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще употребяваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме програма за управление толкова дълго време. Да, имаше коалицонно споразумение, което обаче те не спазваха, защото играеха игрите си на високо в МС и постъпваха еднолично, допълни още Балабанов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1579 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Само че, да уточниш...

2022.07.28 | 13:59

18
Ей, Джебчия Балабане! Ей, нищожество чалгарско с грозната брадавица на мутрата! Че като правиш "изявления", уточнявой бе, Джебчията! Да този Парламент беше свален заради лъжи и лицемерие, само че става дума за вашите чалгарски лъжи и лицемерие! Дори лицемерие е меко казано! Вашето беше чудовищно коварство, чудовищно двуличие и чудовищно предателство към коалиционните партньори, към наивните ви избиратели и към целия български народ! Да, вие сте слуги на мафията и на мутрите, какъвто е Сакатото чудовище на дивана, "лидерът" ви, така да се каже! Вие оставате в историята на българския парламент и въобще на политическия живот като отвратителни, нагли, безскрупулни и послушни лакеи на мафиоти и мутри, тоест, на сарайско-банкянската сган, оставате като изпълнители на мокри и мръсни поръчки, оставате като най-големия позор на България!
Баце

2022.07.28 | 11:48

17
адиос ИТН
Еми...

2022.07.28 | 11:38

16
Така е, лъжите и лицемерието на проститутките-еничари на Славуца.
6-ти чалгар

2022.07.28 | 11:01

15
Спукаха се капутите Тошко Хаджията с просташкия и селяндурски език, Балабана Джебчията с грозната брадавица на мутрата и учиндолската Рупчева "юристка", пред чиято потресаваща наглост, двуличие и коварство, кърджалийската тенекеджийка е направо Маргарет Тачър! Дългоносата и грозна Рупчева, тя е Рупчева по мъж, ама станала Митева, понеже мъжът й е знаков гербераст, та фъфлещата "юристка" се оказа смъртоносна кобра от най-страшните видове! Нищо, отровата на Рупчевата чалгарска слугиня порази нейната чаргарска сбирщина, тази сбирщина пострада смъртоносно, тази сбирщина вече е изхвърлена на бунището от българския народ!

2022.07.28 | 10:50

14
es gibt kein bier auf hawai

2022.07.28 | 10:48

12
мао дзе донг : светлинният път

2022.07.28 | 10:49

13
с зеленото Ферари към Хайвийските
Отново наглост!

2022.07.28 | 10:48

11
Балабана Джебчията, който пребърква джобовете на хората, вади хартийки и после ги развява по телевизиите, отново натрапва чудовищната чалгарска наглост, безочие, коварство и потресаващ цинизъм! Не те свалили правителството?! А КОЙ бе, Балабане с грозната брадавица на мутрата, КОЙ?! КОЙ свали Никола Минечв, КОЙ проваля трети парламент и трето правителство?!ПП управлявали "еднолично"! Млъквай, лакей сарайски и мафиотски! КОЙ еднолично натрапваше на цяла България кобургски лакеи, плагиати, измамници и нищожества за премиери и министри, когато бяхте "първа политическа сила"?! КОЙ бе ибрикчия сарайски?! КОЙ натрапи правителство от нищожества, преди още да са обявени резултатите от изборите?! Вие бе, Джебчията, вие - продажната, гадна и коварна чалгарска сбирщина, под "мъдрото ръководство" на Сакатия на дивана, който, освен тежко болен физически, е и с доказано увреден мозък! И безропотно изпълнява мръсните и мокри поръчки на сарайско-банкянската шайка, разбирай - на мафиоти и мутри, от които винаги е бил неразделна част! Защото ТОЙ е мутра и мафиот! Я да ни обадиш бе, Джебчията, Кирил Петков ли се движи с охрана от 20 мутри от охранителната фирма на ортака му Таки, или учиндоският ви "стратег"?! Я да ни обадиш бе, Джебчията, Кирил Петков ли е получавал милиони "субсидии" от бандитската охранителна фирма "Скорпио", чиито собственици са знакови мутри и мафиоти? Защо мълчиш като задник за ортаците ви от "Скорпио" бе, Джебчията?!
Умник Гюро

2022.07.28 | 10:43

10
Ето я мафията: комунисти, сатанисти, глобалисти, масони-илюминати, хазари от култа на Новия Световен Ред. БКП/БСП-терористи, Демократическата партия на македониста-кагебист Христо Иванов, Продължаваме Промяната на Киро Дрогата и Кокорчо (слуги на Бил Гейтс) и още няколко други партии... Тук е и мястото на националния предател-президент, Румен Радев. Хубаво ги вижте тези мафиоти-масони... Те са тези, които искат унищожението на независима България.
Съжалявам че гласувах за Радев и чалгара

2022.07.28 | 10:38

9
Повече на такива идиоти няма да гласувам. Дано ПП да ни изненада след изборите с коалиция с ББ мафията.
Истината е, че

2022.07.28 | 10:31

8
ИТН са дебили и малоумници, такива са и техните избиратели.

Добави коментар

Водещи новини