ИТН отряза ВМРО за съвместно явяване на изборите

  • 29 юли 2022 16:20

  • 2979
  • 8
ИТН отряза ВМРО за съвместно явяване на изборите
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) ще се яви самостоятелно на предстоящите предсрочни парламентарни избори, сподели за БТА депутатът Станислав Балабанов. Той призова да се спрат спекулациите, че ИТН ще участва в коалиция с патриотични формации.

,,ИТН ще бъде такава, каквато е – сама срещу всички и ще казва истината'', категоричен бе Балабанов.

ВМРО видяха съратници в Стефан Янев и Слави Трифонов

Оценката за ИТН я поставят българските граждани, изключително некоректно е сами да си я дадем, посочи той.

Балабанов допълни, че поставя слаба оценка на работата на 47-ото Народно събрание, което, по думите му, е изгубило лицето си под натиск на Министерския съвет.

На въпрос как партията ще организира предизборната си кампания, Балабанов заяви, че първо ще изчакат да видят кога президентът ще насрочи изборите и след това ще се заемат с кампанията си.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2979 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Анонимен

2022.07.31 | 12:50

7
Както и да се явите вече сте публика загубихте доверието нахората
До 6-и

2022.07.29 | 19:47

6
Те вече са отрязани, бъди рахат! Тотално са отрязани!

2022.07.29 | 19:08

5
Тези са за отрязване
поговорка

2022.07.29 | 17:43

4
За мерзавци и наглеци като Балабановата мутра, народът е казал: "Хем голям, хем на@ран"! Хайде да видим, КОЙ нормален българин, КОЙ истински българин, а не роб с "преклонена главица", каквито са тримата продажници на снимката, ще отиде на "предизборните им срещи?! КОЙ?! Освен някои ДеПеСе- избиратели, които ще бъдат задължени да подкрепят верните слуги на султана в сараите!
Че КОЙ пък ....

2022.07.29 | 17:36

3
се е засилил да се съюзява с чалгарската ви сбирщина, дето една година се гаври с народа ни и разиграва държавата, дето е доказан лакей на мафията и мутрите, неразделна част от които винаги е бил Сакатият на дивана?! КОЙ ще тръгне да се прегръща с чумави бе, Джебчия Балабанов?! Че вие, изпълнители на мръсни и мокри поръчки на мафията се оказахте по-страшни и от чума бе, Джебчия Балабане! А че Търбух Иван Каракачанов ви кани да припълзите в патрЕотичната му корпорация, е знак на тотално отчаяние! Ами, стигнал е, завалията "престижните" 1,3%! Вие обаче, вие чумавите слуги на сарайско-банкянската шайка, вие и толкова няма да стигнете! Не го ли разбра бе, Джебчията със смразяващия поглед, който от раз убива и черна бамба, с изключение на вашата черна мамба - дългоонсата Рупчева слугиня, обслужвала повече партии, отколкото Пръмовата й посестримата! Тя от твоя свиреп поглед, Балабане, само ще започне да ти се умилква и да моли, теб, Тошко Хаджията и Сакатия отново да я направите председател на парламента! Българи, ако сте истински българи, срещнете ли някъде тези чалгари, плюйте в мутрите им бягайте далеко, колкото можете по далеко!
какво да кажем

2022.07.29 | 17:20

2
паразитите си търсят нещо да полазят и изпълзят в парламентчето орди оттук оттам а крачун и малчо свършиха поставените им задачи
Еми...

2022.07.29 | 17:16

1
Няма да добутат и до 1 процент и с МВРО и без него. Така че да се джавкат.

Добави коментар

Водещи новини