ИТН имали поставена задача - трети мандат да няма?

  • 28 юли 2022 08:39

  • 1808
  • 12
ИТН имали поставена задача - трети мандат да няма?
© Bulphoto/архив

„Ситуацията в момента донякъде е логична. Направили сме своите грешки, научили сме се от тях. Готвим се отново да поемем своята отговорност, преминавайки през чистилището на новите избори“.

Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ доц. Антон Тонев, председател на Комисията по здравеопазването в НС и депутат от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“.

„Третият мандат не успя да събере подкрепа, но в хората остава убеждението, че този провал беше по-скоро програмиран предварително през предварително заложените нагласи в доскорошните ни партньори в коалиционното управление от ИТН. Те сякаш имаха поставена задача да се стигне до този логичен резултат.

БСП връщат неизпълнен третия мандат

Изведнъж тяхното ниво на комуникация с останалите партии в опозицията стана страшно добро. Те започнаха да гласуват и да се разбират за много от ситуациите в залата“, коментира Тонев.

„Чисто позиционно в залата те стоят в съседство до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но имат и много добра колаборация с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с“, допълни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1808 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2022.07.28 | 10:08

12
И дали някой вярва на оправдания та ви? Добре, че са ИТН, за да има с кого да си измиете ръцете. Евалла!

2022.07.28 | 09:43

10
В годините, непосредствено след като взема властта, образът му на бунтовник и военен, лявата му политика срещу Запада и срещу колониализма и несправедливото разпределение на богатствата му дават прякора

2022.07.28 | 09:49

11
зелено Ферари
Да!

2022.07.28 | 09:09

2
Да, вярно е! В един разследващ сайт излезе информация, подкрепена с факти и документи, че телевизията на Трифонов е спонсорирана от охранителна форма "Скорпио", чиито собственици са знакови лица на задкулисието, мафиоти и мутри! А оня Сакатият на дивана пищи, че не е мутра и мафиот! Българи, не само новата ни политическа история не познава такова чудовищно предателство към избиратели и народ, такова чудовищно коварство, двуличие, наглост и цинизъм! Защото чалгарите продължават да лъжат, че "работят за народа" ! Не, работеха и работят за задкулисието, за сарайско-банкянската шайка, тоест - за мафията, която перфектно обслужиха, изпълнявайки не само мръсни, но и мокри поръчки! Чалгарската сбирщина, наречена "Има Такива Наглеци", съкратено - ИТН е най-големият позор, най-големият срам и най-голямото падение на българския парламент в цялата му история! Както и на България!
говньо

2022.07.28 | 09:40

9
защо лъжеш да ти сера в устата копилдак... 40% от приходите като реклама идват от охранителната фирма Скорпио, управител на фирмата е жената на бившия член на БСП Камен Пенков, никакви знакови лица на задкулисието няма в тази фирма... прокопиевите грантаджииски партии управляваха директно със задкулисието БСП, били заедно в коалиция с ДПС и гласували за шиши пеевски... Такива като теб тролчета заслужавате да ви се счупят мръсните ръчики до лактите и да не може да щракате повече глупости по клавиатурите... иначе парите за тролене от някое нпо за свещи да даваш

2022.07.28 | 09:39

8
И тях няма да ги има
3-ти чалгар

2022.07.28 | 09:29

7
Малко е да минеш само с едно "благодаря" на чалгарската сбирщина на Сакатото учиндолско чудовище, което една година разиграва държавата и се гаври с народа ни, изпълнявайки поръчките на мафията и на мутри като него! Ти първо намини през "СКорпио" , та тамошните мафиоти да те спонсорират, после през някоя аптека да купиш десет пакета памперси и накрая - директно на дивана да обслужиш Сакатото чудовище и да му благодариш по-подобаващо, като му избършеш задника и го цункаш точно по задника!
Да бе да

2022.07.28 | 09:12

3
Да бе, вас ще търпим....надухте всички цени, съсипахте икономиката. Не ИТН, а сами отекохте у канала. Заради слаба работата и много крадене. И за да се махнете час по скоро, благодарим на ИТН

2022.07.28 | 09:17

6
Украйна да си коригирам липсата на правопис
Надуха цените

2022.07.28 | 09:16

5
Лично те почнаха войната в окрайна и пост ковид финансовата криза....

2022.07.28 | 09:14

4
Руски сенки зад кризата, така че в края на май хората на Путин попитаха емисаря на Салвини: ​​оттегляте ли министрите си?

2022.07.28 | 08:57

1
ИТН имали задача повече в парламента да не стъпват от тук нататък.

Добави коментар

Водещи новини