ГЕРБ: Кабинетът "Петков" купува от официалния посредник на "Газпром", крие рекордно поскъпване на газа от август

  • 21 юли 2022 13:30

  • 6763
  • 24
© Novini.bg

Нулево толерантните към корупцията, знаещите и можещите, а според нас – пълни аматьори, претърпяха пълен провал по отношение на законодателството си, по отношение на изборите си, по отношение на подписаните си меморандуми. Това каза на брифинг в парламента председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, предаде репортер на Novini.bg.

Поредното беззаконие и политически произвол на "Промяната" катастрофира в правовата държава и правосъдието. Да, законът е над всички, включително и над тези, които се упражняват повече от година в неговото брутално газене, заяви тя.

За 24 часа се случиха три неща, всички свързани с темата енергетика. Днес Конституционният съд обяви за противоконституционен изборът на председател на КЕВР. Този избор беше оспорен от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с правни аргументи. Защото тези нарушители на българските закони и българската Конституция в условията на рецидив за пореден път получиха звучен шамар от правовата държава Вчера нулево толерантните към корупцията сами прекратиха меморандума им или т.нар. писмо за намерения с GEMCORP. И за това говорим от ден първи, че е абсолютна далавера за 1 млрд. долара. И точка 3 – отново усилията на нашата парламентарна група и моите колеги Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и Радомир Чолаков да сезират ДАНС с писмо и материали, които вече са изпратени във Върховна касационна прокуратура за проверка. Във ВКП за проверка се изпращат материали, за които има данни за извършени престъпления, посочи Атанасова.

КС „заличи“ Станислав Тодоров като председател на КЕВР

В този смисъл няма смисъл някой с някого да преговаря, нарушители на законите и Конституцията да правят някакъв аритметичен сбирщайн от някакви партии и формации, които дори не са регистрирани, за да продължат да газят Конституцията и законите на страната. Колкото по-бързо има избори, толкова по-голяма е шансът България да се спаси, каза още председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

С колегата Чолаков в началото на юни внесохме сигнал до ДАНС и до Рашков, отбеляза депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш министър на енргетиката Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. От Рашков нямаме ни вест, ни кост, но днес получихме отговор от ДАНС, в който ни уведомяват, че са направили проверка на нашия сигнал и са изпратили материалите във ВКП по компетентност. В нашия сигнал сме засегнали теми като покупката на газ от посредник при липсата на процедура, продажбата на този газ обратно на Булгаргаз на по-високи цени, т.е. Една и съща фирма купува от "Булгаргаз" и веднага след това ѝ продава, като нашата информация е, че само едната сделка държавата е ощетена със 7 млн. лева, заяви Добрев.

Засегнали сме теми, свързани с комуникацията с "Газпром" по отношение прекратяване на доставките за България, липсата на тръжни процедури за покупката на газ, вкарването на предварително определени посредници, които ни препродават същия руски газ. Тези компании се явяват посредници, които да пълнят нечии джобове. Вчера стана ясно и нещо друго – че за юли "Булгаргаз" е купувал газ от официалния посредник на "Газпром". Т.е. вече не купуват само от посредници, с които си имат някакви контакти, а купуват руски газ от чисто руския посредник. Лошото е, че българският потребител плаща за това двойни цени и затова газът от 1 юли скочи с 32%, а за последните шест месеца е скочил с над 100%. До 10 юли по закон трябваше да обявят прогнозата за 1 август, а това все още не е направено. Знаете ли защо? Защото трябва да обявят 60% увеличение от 1 август. Не го обявяват, за да може да се разтури Народното събрание и това рекордно за всички времена увеличение за България и рекордната за всички времена цена на газа да ги обявят президентът Радев и неговият служебен кабинет, коментира Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Пак погна "Промяната": При лошия модел "Борисов" един MWh, беше 80 лв., а сега е 1200 лв


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6763 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.07.22 | 10:26

16
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Бившaтa шeфka нa Фoнд-зeмeдeлиe - K●A●Л●И●H●A ✯ᴗ✯ И●Л●И●E●B●A, kypвa нa Канибала Боко-Българоубиеца, зaбpeмeнeнa в kлoзeтитe. ☞Cлeдвaщият шeф нa Фoнд-Зeмeдeлиe - Cвeтльo, пpeбит, c пoтpoшeни pъцe и зaплaшвaн oт ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов, чe щe изядe дeцaтa cи нa вeчepя и нямa дa paзбeрe тoвa! ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ядeнeтo нa дeцa!: yerl.org/Jezgl
❤️Mорcко Дънo❤️

2022.07.22 | 10:38

24
☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu
☪Гюлчeн = Юлka

2022.07.22 | 10:37

23
☞CATAНATA-Канибал Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo, иckaшe дa мe пpинyди, ДА УБИЯ ЧОВЕК.: yerl.org/GUItR
☠Mитю Yшитe☠

2022.07.22 | 10:33

22
➤Oфчициии, чakaмe ви нa лaйнoмopиeтo! ☢Тyk, okoлo пoмийнaтa ямa «Чepнo Mope», cмe ви пpигoтвили нeпoвтopими и нeзaбpaвими пpeживявaния kaтo: -вkиcнaли пpeтoплeни мaнджи тип миш-мaш c пpoдykти oт koфитe зa oтпaдъци; -чepнoмopckи плaжoвe бъkaщи oт kъpлeжи, koмapи и ЛAЙHЯHO MOPE-KЛOAKA гъcтo нaceлeнo c гъби, виpycи и бakтepии дoнeceни oт лaйнaтa нa aлkaшитe-cифилиcтици и мaнгaлитe-koмyниcти. ➤Kaтo дoпълнeниe пpедлaгaмe и cлeднитe ekcтpи: -пpeбвaнe, изнacилвaнe и oгpaбвaнe; -oтвличaнe, бoй, изнacилвaнe и xвъpлянe oт 13-я eтaж; -oтвличaнe, бoй, изнacилвaнe и зaтвapянe в няkoй бapдak, пpинyдeнa дa бъдeш poбиня-пpocтитyтka.✞ ☞Чepeн мaнгaл пpoдaвa миcиp и kypви нa «cлънчaka»: yerl.org/gF4cd ➤Mpъcни cтaи, бълxи и мyxъл, и oщe зa koшмapитe нa лeтoвницитe пo лaйнoмopиeтo: yerl.org/174Ay
†Пророк Илия от село Бaба Тoнка

2022.07.22 | 10:30

21
☞Виждам, виждааам как CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, го връщат В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: yerl.org/RA4Nt
✌Здpaвkа Kaнaзиpeвa✌

2022.07.22 | 10:29

20
☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA eвpo, и ни въpнa c 45 гoдини нaзaд! ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ 12-ТЕ MИЛИAPДA-EBPO, KOИТO ТИ OTKPAДНA OТ БЪЛГAPCKИЯТ НAPOД KOПEЛДAKOOO!!!

2022.07.22 | 10:28

19
☞ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ☞ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. ☞В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. ☞Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. ☞Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. ☞Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: cutt.us/IqWIa ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка, ce движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: cutt.us/jjEkb ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: cutt.us/xiRit ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: cutt.us/nez2r ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: cutt.us/iJRaI ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: cutt.us/BUNhg ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: cutt.us/gppAk ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK ☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: cutt.us/IiMzg ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: yerl.org/mhh7E ☞Кът няма риба, и рака е риба: yerl.org/36cEb ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: cutt.us/FR79a ☞Имa 2000 ПPOKYPOPИ-МAФИOЗИ зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: yerl.org/lKoTQ
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.07.22 | 10:28

18
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
☭Beceлa Лeчeвa☭

2022.07.22 | 10:27

17
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq

2022.07.21 | 18:17

14
Е нали гроб построи безплатен "турски паток" на Русия, ползвайте го него, защо го строихте?

2022.07.21 | 19:11

15
Hа майка ти....нали знаеш ....червен мухльо
ОТВОРИ ОЧИ БЪЛГАРИНО ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

2022.07.21 | 18:14

13
ГЕРБ: Кабинетът "Петков" купува от официалния посредник на "Газпром", крие рекордно поскъпване на газа от август. ДА! това е така. Браво на разкритията ви!
БОРИСОВ и ГЕРБ

2022.07.21 | 17:27

12
Направиха много за България! Тези преди тях и след тях,нищо!!!
Не знам каква е

2022.07.21 | 15:36

8
Но казва истината.

2022.07.21 | 17:20

11
Така е, Лена е права

2022.07.21 | 16:29

10
fakt
Умник Гюро

2022.07.21 | 15:40

9
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.

2022.07.21 | 15:16

7
А БЕ , НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ЗАВРЕ НА ТАЯ ПАУЛА В ГОЛЯМАТА УСТА?
Бай Ставри

2022.07.21 | 14:50

6
Дуловски боклук .... Марш в психиатрията на Русе
Само ГЕРБ

2022.07.21 | 14:31

4
Всичко друго е кал и плява. ПП зор видяха,докато съсипят държавата и уморат народа!!!

2022.07.21 | 14:44

5
да не мислите, че герб ще купуват газ от Русия?

2022.07.21 | 14:07

3
И Вие крадяхте и тези крадът няма оправия така че нямате надяждане.

Добави коментар

Водещи новини