Балабанов: ГЕРБ продължават да са силни-махнахме ги от власт, но се връщат

  • 19 юли 2022 07:42

  • 11977
  • 15
Балабанов: ГЕРБ продължават да са силни-махнахме ги от власт, но се връщат
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

"Първо трябваше да се случи официалната част по връчване на мандата вчера и след това да започнат дискусиите. Очакваме официална покана и тогава ще се отзовем на масата на преговорите". Това  заяви в ефира на БНТ Станислав Балабанов от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

"Днес ще стартират разговорите с" Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", поне така чухме от медиите", допълни той.

"Ще излъчим преговорен екип, така че разговорите да се случат по най-добрия начин. От БСП имат нелеката задача да обединят останалите представители на партиите. Важно е да имаме ясна програма за действия, защото обществото вече не търпи това положение", заяви той.

"Отговорност на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е кого ще подкрепи за министър-председател, трудно е да изберем най-харесвания, но ще се обединим около този модел, за да изберем най-доброто. Ние ще коментираме и ще използваме като фундамент логиката на трите партии. Трябва заедно да вървим в една поскока", категоричен е той.

"В полоитиката избираш по-малкото лошо, не си застрахован какво ще стане после", смята още той. "Може след 6 месеца някой да е преял с власт".

"Не искаме кабинет с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, вече видяхме какво направиха те. От избори не се страхуваме. Нашият работодател иска да работим, но виждате какво се случва. Но не е сега моментът за избори, а и по-голямата част от обществото ни не искат това, показват проучванията. 

"Да не забравяме, че ГЕРБ продължават да са силни на местна почва. Ние ги махнахме от власт, но в момента те се връщат заради създадената ситуация в държавата. Когато говорим за мафия, трябва да знаем, че тя прави всичко възможно, за да се задържи.

В момента имаме една напълно нормална комуникация в Народното събрание. Или избираш едната страна и се опитваш да правиш нещо за тази държава. Или другите, с които се борихме 12 години... При една напрегната обществена ситуация септември месец, пак ще бъдем вкарани в изборна ситуация. А изборите в тази политическа обстановка, ще затлачат още повече работата на Народното събрание.

По отношение на изгонването на руските дипломати, всички знаем, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически допусна грешка. Този тежък дипломатически скандал, в който ни вкара, ще носи тежки последствия оттук нататък. Сега ще видим какво ще кажат експертите, какъв е правилният път и да се опитаме да намерим баланса. Защото, уверявам ви, септември месец, с цените на газа може да достигнем до такава ситуация, че българското общество няма да се интересува кой точно е сбъркал."

БСП започва преговори за нов кабинет

 

"Безгрешни хора няма, беше много тежка политическата среда, тази динамична обстановка доведе дотук", допълни Балабанов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11977 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2022.07.21 | 16:39

15
Безочливи долни копелета нали ги свалихте сега пак ли ги подкрепяте всички в казана с катрана.
ОНЗи

2022.07.19 | 17:06

14
Прозрение, за сега само Те и СДС...
ОНЗи

2022.07.19 | 17:05

13
Прозрение, за сега само Те и СДС...
Лъжеш!

2022.07.19 | 09:36

9
Лъжеш, Балабане, лъжеш нагло и безочливо, за да "успокоиш" останалите 0, 3% от "електората" ви Не вие свалихте сикаджийската мутра, а българският народ с многохилядните протести, на които вас - чалгарите ви нямаше, нали?! Дори си направихте коалиция с геребрастите, с ДеПеСе-то на началника на онзи на дивана и с Копейкин! Че на какво отгоре поставяш условия и се правиш на бабаит като циганин на сватба с откраднат костюм бе, Балабане, дето пребъркваш джобовете на хората и вадиш разни хартийки и ги развяваш по телевизиите?Не виждаш ли колко много ви мрази и презира българският народ?! Защото сте лъжци, измамници и коварни предатели, каквито не само новата ни политическа история досега не познаваше! Потресаващо нагли и коварни изпълнители на мръсни поръчки по заповед от Кремъл, от сараите, от Банкя, от мафията и мутрите - ортаците на Учиндолското сакато чудовище, за чието психическо здраве никой нищо не казва, а е видно какво е! И защо "лидерът" ви с години не подавал данъчни декларации?! Има ли незаконни офшорки в чужбина - негови и в съдружие с видни ДеПеСари и геребрасти?! Не, правителство с ваше участие няма да има! Кирил Петков и Асен Василев няма да седнат на една маса с палачите си, а ако Нинова много иска, тогава да поеме кървавата ви ръка, която посече и нея самата, нали?! Хайде, минете през Супера да купите стотина пакета памперси и заминавайте при Сактаия, в политиката и в парламента нямате място повече, колкото и да натискате насраните си задници!

2022.07.19 | 15:27

12
Нищо друго освен измислени лъжи не сте написали.Подкрепяйте си който искате,но не да плюете и лъжите .

2022.07.19 | 12:40

11
Щом ги избират /ГЕРБ/ не са мафия. Мафията на олигарсите в момента е все още в парламента.
Ку-ку Балабанов

2022.07.19 | 09:50

10
Този маха, слага, подкрепя, избира... Велик е. Пък и приказва за своя"работодател", за който прави и невъзможното всеки ден да е по-беден и наивно-доверчив. Аман от случайни във властта. Оправи се той, взима си парите и си пее. Дори да не е депутат, вече си оправи живота. А нас "храни" и сапунисва. И после ще бяга в друга партия, че ИТН май са извън чертата. Ще каже, че е направил личен морален избор, заради "Работодателя" си.
народен глас

2022.07.19 | 09:31

8
бсп са най-долната партия когато се отървем от тях завинаги тогава ще се оправим никакви преговори с тях
народен глас

2022.07.19 | 09:29

7
нали дъртият ерген не преговаряше сус статуковато, долен помяр затова цял живот една жена неможа да си намери
Хриси

2022.07.19 | 09:21

6
Не ги махнахте а им изтече мандата.Ще се наложи да работите с тях и по силната страна ще бъдат те!

2022.07.19 | 09:18

5
Само ГЕРБ Всички друго е кал и плява.

Добави коментар

Водещи новини