Карадайъ: ДПС ще участват много сериозно на утрешните консултации

  • 14 юли 2022 13:20

  • 812
  • 3
Карадайъ: ДПС ще участват много сериозно на утрешните консултации
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще участват много сериозно на утрешните консултации при президента преди връчването на третия проучвателен мандат за правителство в рамките на този парламент. Това обяви председателят на партията Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пред репортери в Народното събрание.

Той бе потърсен за коментар на ситуацията, след като днес официално ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се отказаха от втория мандат при държавния глава. 

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, обясни, че в тази сложна ситуация политическата криза трябва да бъде решена.

ГЕРБ върнаха мандата за съставяне на правителство, не излъчиха и премиер

„Решаването, обаче, на тази политическа криза, която дойде със заявката „смяна на модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, виждаме, че не се случва. Новият модел е моделът на задкулисието, на олигархията, медийния и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не бива и не трябва да се случва.

Според нас много отговорно и много бързо трябва да тръгнем към едни предстоящи избори, но към тях да отидем много отговорно“, каза Карадайъ, цитиран от "Флагман".

 

"Политическия терен да не го превръщаме в бойно поле", призова още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
812 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Антидайъ

2022.07.14 | 15:04

3
Датъй дъйъ анално политически перверзник.
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.14 | 13:42

2
Башибозук, плувайте към Дарданелите по дъното.

2022.07.14 | 13:41

1
БОБ ДЪРПАТ ЗА ВАС В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

Добави коментар

Водещи новини