Парламентът гласува оставка на депутатка и влизането на Финландия и Швеция в НАТО

  • 13 юли 2022 09:28

  • 505
  • 1
Парламентът гласува оставка на депутатка и влизането на Финландия и Швеция в НАТО
© Булфото (архив)

Парламентът днес трябва да гласува подадената оставка от депутата от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Виктория Василева.  

Следва и гласуване на закон за ратификация за присъединяването на Финландия и Швеция в НАТО. Те поискаха спешно да бъдат включени в североатлантическия пакт след нападението на Русия над Украйна.

Нинова: Основата за управленската програма е много добра

От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направиха опит да блокират кворума, като демонстративно не влязоха в пленарната зала. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" пък  не се регистрираха.

 

От "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"  натиснаха бутоните и осигуриха нужния брой депутати за начало на заседанието . Това направиха и от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП), БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ). 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
505 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.07.13 | 09:51

1
ЯЖТЕ ЛАЙНА КРАВАРСКИ КУУУУУУРВИИИИИ

Добави коментар

Водещи новини