Атанасова: Не може да се намери формула за подкрепа на правителство в този парламент

  • 14 юли 2022 11:57

  • 529
  • 1
© Novini.bg

Считаме, че доверието към 47-ото Народно събрание е изчерпано. Ясно е, че правителството падна с вот на недоверие. Според нас, не може да се намери каквато и да е формула за подкрепа в рамките на този парламент. Ежедневната агония с това, че няма кворум дори за заседания на парламента, няма парламентарна подкрепа е съвсем очевидна. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

ГЕРБ върнаха мандата за съставяне на правителство, не излъчиха и премиер

Според нея, всяко бавене на парламентарната и конституционна процедура е напълно безсмислено.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, смята, че дали ще се приемат нужните закони, зависи от парламентарните групи. „Неведнъж съм призовавала в режим на диалог, например на Председателски съвет, да се изготвят спешно законодателни предложения, които залата да обсъди. Ние, разбира се, ще съдействаме това да се случи при условие, че те са адекватни на дневния ред на обществото. Вчера в програмата ни имаше три законопроекта, ратификации, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост. В пленарна зала нашата група ги подкрепи. Това не е подкрепа за правителството. Това е подкрепа за важните теми за България и гражданите“, допълни народният представител.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
529 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Къде е?!

2022.07.14 | 13:00

1
Къде е "формулата", с която гушна един милиард за "електронно правителство, ама няма нито "електронно правителство", няма го и милиарда!

Добави коментар

Водещи новини