Ненков от ГЕРБ: Ако някой ни потърси по разговори за подкрепа, ще се отзовем

  • 30 юни 2022 12:33

  • 2339
  • 8
Ненков от ГЕРБ: Ако някой ни потърси по разговори за подкрепа, ще се отзовем
© Булфото (архив)

"Ние сме отговорни и ако някой ни потърси, естествено ще се отзовем на тези разговори. Дали ще постигнем някакво съгласие, дали ще може да имаме някакъв компромис, е друг въпрос". Това каза по NOVA NEWS Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, от ГЕРБ-СДС по повод първия мандат на ПП, който се очаква да бъде връчен утре от президента.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

"Но да се стигне дотам, най-малко трябва да се намали това напрежение, да се спре с реториката за мафия, мутри. Това са епитети, които не допринасят за търсенето на диалог”, посочи Ненков. Той обаче подчерта, че никой не ги е потърсил за подкрепа. И коментира премиерът в оставка, за когото БСП поставиха условие да не е номинация на ПП за министър председател отново: „Ние считаме, че специално Кирил Петков е изключително вреден човек, който, вглъбен в желанието си да е премиер, е готов на всяка цена да използва всякакви методи”.

Кога се очертават предсрочните избори?

Според Ненков се случва това, за което от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са предупреждавали: че коалицията, която управляваше до скоро, е сглобена на "база на омразата и отрицанието просто да не е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. И в крайна сметка всички взаимни нападки и неразбирателство между коалиционните партньори е, че не могат да сформират визия накъде искат да отиде държавата”.

Какво ще се случи зависи от коалиционните партньори, смята още депутатът. Той припомни позицията на партията, изказана от Бойко Борисов, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като цяло е готова да прави преговори и да се търси правителство с прозападно мислене.

По казуса с изгонването на руски дипломати Ненков каза, че не е станало ясно от изслушването кой е взел решението и извън хората с дипломатически статут по каква причина другите са били изгонени. Не е станало ясно и какви са били аргументите. "Може едно хубаво действие, което наистина да е в интерес на нашата държава, по такъв начин да се опорочи, че всъщност да постави повече въпроси, отколкото отговори", посочи Ненков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2339 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2022.06.30 | 12:53

1
НОСЛЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГАЙ КАТО ЕВТИНА ПРОСТИТУТКА!

2022.06.30 | 17:23

8
Хахахахах, истина. Наакаха гащите...

2022.06.30 | 13:03

2
По голямо лай.. сте от итн.Вярваме само на ПП и ДБ.Всичко друго е ташак работа.

2022.06.30 | 13:29

3
Както за Македония ли? Един ден ще ви топнат в катран и ще ви овалят в перушина всичките, освен ако тълпата не ви е разкъсала до тогава
Дуловска Духалка

2022.06.30 | 14:35

4
И този е селянин като мен
Ха-ха-ха! Шпионииииии :-)))

2022.06.30 | 15:40

6
Коалицията на Петков - народен избраник живее в нашата къща - бивш полицай, уволнен за измама, електоратът му е циганин на боклука и наркомани, но той е истински депутат - това е истинската мафия с силно закулисие! коалиция на Петков работи за България?Подкрепете коалиция Петков и България ще се удави в наркотици.
лапайте

2022.06.30 | 14:48

5
патката.

2022.06.30 | 17:22

7
Биете задна ли бе помияри?????? Власт за вас само през крив макарон вече..... Изроди...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини