Десислава Атанасова: Приканваме правителството да подкрепи двустранния протокол с РСМ 

  • 22 юни 2022 19:35

  • 1699
  • 5
©

Свидетели сме на първото подобно решение. 99-ия кабинет падна с вот на недоверие. Това събитие ще остане в историята. Това заяви председателят на ПГ на от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в декларация от името на парламентарната група, веднага след като правителството падна след вот на недоверие.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1374

В този момент кабинетът в оставка, както и ПГ на БСП и ПП напуснаха пленарната зала.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, припомни, че днес от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са дали извънреден брифинг по един изключително важен исторически въпрос.

Борисов подкрепи Френското предложение за РС Македония, даде на Кирил Петков 59 депутати

„Днес ясно изразихме позицията си по позицията на френското председателство във връзка с евроатлантическото бъдеще на Република Северна Македония (РСМ). Разпознаваме го като най-доброто за страната ни. Има нужда от съвсем малки корекции, за да съответства изцяло на българския национален интерес“, подчерта тя.

От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не спестиха критики на кабинета относно позицията за РСМП

„Правителството за шест месеца не намери начин да придвижи този въпрос. С бездействието си Кирил Петков заблуди, че ще реши мак въпрос. Той не само не реши спорните въпроси, а ги задълбочи. Застраши и защитата на българския национален интерес. Той пречеше изцяло на преговорния процес и с двойнствената си външна политика“, обяви Атанасова.

„От ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на сме готови с проект на решение на преговорната рамка за европейското бъдеще на Република Северна Македония, който вече сме подписали. Каним всички партии, които дължат на евроатлантическата посока на България да подкрепят тази наша инициатива. Настояваме Кирил Петков и правителството да одобрят двустранният протокол незабавно“, каза още Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1699 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
6789345

2022.06.22 | 19:48

1
Само ако им направиш по една свирка ма.
Майтапчи Йово

2022.06.23 | 00:37

2
Деске, знаеш ли... свирколетке, колко години гърчоляците държаха в шах цяла Европа, докато не клекнаха всички и не им приеха това, на което те държаха в спора с така наречените македонци??? При все, че държавата им беше в практически фалит! Що вие сте такива дупедавци ма, свиркаджийке???
ПО МИРИЗМАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !

2022.06.23 | 04:56

3
ГЕРБАВА ПУДКА И РАЗВАЛЕНА РИБА !!!
К.А.Р за ГЕРБ и боклука бокооо

2022.06.23 | 04:57

4
СУХ ! СУХ ! СУХ !
АТАНАСОВА ,

2022.06.23 | 04:58

5
МИЙТЕ ГИ ТЕЯ ПУДКИ ВЕ ..............

Добави коментар

Водещи новини