Биков за искането на управляващите за оставка на Гешев: Съдебна реформа не се прави с декларация!

  • 14 януари 2022 10:13

  • 1693
  • 12
© Novini.bg

Според ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на съдебна реформа не се прави с декларация, а със законопроекти - не виждаме симптоми за такива. Склонни сме да участваме в разговори за такива реформи, ако те решават системи проблеми, а не целят да махнем едните и да сложим наши хора. Това не е системно решаване на проблема в съдебната власт. Това заяви пред журналисти депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за

Безразлични сме към декларацията на ПП с искане за оставка на Гешев, защото тя не прави промените, каза още той. 

Иван Гешев с първи коментар за поисканата му оставка от управляващото мнозинство

"Това не е работа на Народното събрание, ако решим да спазваме разделението на властите", отговори Биков на въпрос за исканата оставка на обвинител номер 1.

Лозунги не можем да подкрепяме, а законопроекти. Нека седнат и да напишат нещо най-после! 

"Управлението има нужда от кризисен ПР, а днес изтича срока за поредния анализ на правителството за цените на тока", смята депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Декларацията за "необяснимите богатства на бившия премер" беше зле написана, да ни викнат за помощ. Богатства може да има в арабските страни", завърши той. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1693 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2022.01.14 | 13:26

8
ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ И ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ И ДА ГИ ОМИТАМЕ
Анонимен

2022.01.18 | 07:30

12
Името си първо задника, че вони бе !
Томата Хари Бикова

2022.01.14 | 11:10

1
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. offnews.bg/analizi-i-komentari/toma-bikov-karikatura-na-diktator-70137.html
Гост

2022.01.18 | 07:29

11
Точно!
Mitaka

2022.01.14 | 13:25

7
БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕТЕ СРЕЩУ НЕГО ДА ТИЧАТЕ,,.ПРОКОПИЕВ, АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ, ЦЕ. ВАСИЛЕВИ, БЯХА ПОГНАТИ С ИСК А ЗА 7 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ ХОРАТА, ЗА ТОВА МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА.
Petyr

2022.01.14 | 13:27

10
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2022.01.14 | 13:26

9
+Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2022.01.14 | 11:50

4
СЪДЕБНА РЕФОРМА НЕ СЕ ПРАВИ И ОТ ОЧАЛАТИ БУРСУЦИ КАТО ТОЗИ ОТПАДЪК!

2022.01.14 | 13:24

6
ПРОКОПИЕВ, АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ, ЦЕ. ВАСИЛЕВИ, БЯХА ПОГНАТИ С ИСК А ЗА 7 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ ХОРАТА, ЗА ТОВА МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА.
Mitaka

2022.01.14 | 13:24

5
ПРОКОПИЕВ, АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ, ЦЕ. ВАСИЛЕВИ, БЯХА ПОГНАТИ С ИСК А ЗА 7 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ ХОРАТА, ЗА ТОВА МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА.

2022.01.14 | 11:49

3
СЪДЕБНА РЕФОРМА НЕ СЕ ПРАВИ И ОТ ОЧАЛАТИ БУРСУЦИ КАТО ТОЗИ ОТПАДЪК!
ne

2022.01.14 | 11:45

2
za parvi pat grobarskata sluga bikov e prav no kirco nishto drugo ne moje da napravi osvem da pishe deklaracii

Добави коментар

Водещи новини