ГЕРБ с тежки обвинения след трагедията на АМ "Струма"

  • 23 ноември 2021 11:04

  • 28737
  • 130
© bulphoto (архив)

"Изборите приключиха. Внушенията няма да върнат погубените човешки животи. Сега трябва да се гарантира честно и прозрачно разследване. Време е за смирение".  Това заяви Десислава Атанасовапо време на брифинг в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във връзка с трагичния инцидент на магистрала "Струма", при който загинаха 45 души, а други 7 са настанени в болница.

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 150

Според нея кметът на Перник и представители на служебното правителство правят внушения, че настилката и трасето са виновни за трагедията.

"Участъкът е строен между 2002 и 2004 година. Строен е по изискванията на тогавашното законодателство", коментира Александър Иванов от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. По думите му участъкът е строен по съветски тип и норма.

45 души загинаха при автобусна катастрофа на АМ "Струма"

"Сега магистралата не би се построила по такъв начин", изтъкна той и добави, че така е строено, че се налагало на правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нееднократно да укрепва не едно или две срутища.

"Мантинелите по "Тракия" са в ужасно състояние. Така е и по "Струма" и по "Хемус". Нито метър ремонт не направиха", изрази недоволство то си Иванов. Той припомни, че предишното правителство е издало указания за укрепване на участъка и маркировката.

Десислава Атансова допълни, че преди 7 месеца всички ремонти и строежи са спрени и поясни, че при предишната подобна трагедия оставката са си подали трима министри.

"Очакваме г-н Радев да поиска отговорност на своите министри и да им поиска оставките", коментира още тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
28737 130

Свързани новини

Коментари 130

Добави коментар
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2021.11.24 | 03:25

130
☠Цигaнин-cвoдник=гнуcна хиeна: uni.su/ZAgBMo ☞Гнуcен мaнгaл-cвoдник по Aрнaутcки: uni.su/SJ4BIa ☞Гнуceн мaнгaл-cвoдник по Гoрянcки: uni.su/6pVmhu ☞Гнуceн мaнгaл-cвoдник по Прaбългарски: uni.su/jKCsH7 ☞Гнуcни мaнгaли-cвcдници по Хaйдушки: uni.su/ELaYgo ☞Гнуcни мaнгaли-cвoдници по Офицeрски: uni.su/Z3brCi ☞Гнуcна, дoлна, пoдла cвoдничка по Вoеводски: uni.su/5y1JwX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ♥България на БЪЛГАРИТЕ: uni.su/DMWPKa ☞Казах.
☠Църква Свидетели на Путин☠

2021.11.24 | 03:23

129
Канибала-Болшевик Боко-Българоубиеца, Сатаната от УБО Цветан Цветанов, Безродника Румен-Продайбългаров, Циганина-Костов и Доган-Сопола, помака-българомразец Сюлейман Паси-Юдейски, жида Сергей-Съселов-Херсонски, и пoмaка-aгeнт Виктoр - Пeтър-Рaшид Стoянов, въведоха официално КОВИД-БОЛШЕВИЗМА в цигано-кремълско-козяшката Губерния-Милиционеро-Концлагеристан-БГ! Камбаната отдавна бие за вас, българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2021.11.24 | 03:22

128
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо гнусен, ГАД-САТАНИНСКО-БОЛШЕВИШКА, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
†Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанас

2021.11.24 | 03:20

127
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. Това са жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ Пожара в Рояк с изгорени 9 човека: uni.su/dWJcUa Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU Мястото на катастрофата - мантинелата-убиец е умишлено монтирана по средата на пътя за да взема жертви: uni.su/gRFZly
Бaй Пeтър нaдзирaтеля от Зaтвoра в Пaнкрaц

2021.11.24 | 02:52

126
Боко-Българоубиеца е лицемер двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен да същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нето са изгорели, нито са спукани, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с бомба например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.
Кристина-хотел Принцес

2021.11.24 | 02:35

125
Много странно, 3 огнини взрива за един ден в България, Турция и Сърбия!
Юлиана

2021.11.24 | 02:33

124
Искра от сблъсък с мантинелата не би запалила един нов автобус задвижван от дизелов двигател. Това е част от неговата безопасност – пожароопасността му! Автобус не може да изгори цялостно за няколко минути – дизеловото гориво не е взривоопасно и резервоарът на автобуса е видимо цял. Тук има горене с много висока скорост – почти взрив. Това се получава от друг вид гориво – леко гориво бензин или газ. Тъй като автобусът е дизелов, вероятно в багажното отделение е имало съд с друг вид горива, който при запалването е избухнал. Вероятно някой от пътниците се е „напазарувал“ и в багажното отделение е имало опасен за взрив товар. Между сблъсъкът с мантинелите и запалването няма пряка причинно-следствена връзка. Има друга причина и тя трябва да се търси. При газ-хромотографски анализ ще се изясни вида на веществото горяло в автобуса. Има и крайна версия – умишлено унищожаване чрез взрив – спомнете си летището Бургас. Гледката е същата!!
♥Гюлчeн oт сeлo Maнacтир♥

2021.11.24 | 02:28

123
Дизел не се пали от искра, още по-малко и през нощта при ниски температури не! Маршрутът от Турция за Македония е много странен! Деца на път в чужбина по това време на седмицата и на годината, а не в училище! Огнената бомба е избухнала вътре в автобуса, защото отвън и пластмасовите задни светлини и гумите са невредими, теорията за искрата от мантинелата е глупост. Очевадно е, че всичко е умишлено, въпросът е дали е с цел обир и отвличане на секс-робини, или е огнено жидовско жертвоприношение! Жидовете от MOCAД ли принесоха в жертва албанските деца и жени на Молох?!
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2021.11.24 | 02:08

122
☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2021.11.24 | 01:54

121
Защо толкова много деца пътуват през нощта и то в период на учебна година. Какво правят родителите в тези балкански територии, за търговци на детска и женска плът ли става дума! Знаем, че всички пътници са албанци, а Албания е царството на секс-робините, живите донори и нарко-трафика! Да припомня на късопаметните как юдейското копеле Николай Младенов продаваше български деца за донори на Хашим Тачи, и, че Хашим Тачи и Боко-Българоубиеца са мафиозите контролиращи наркотрафика на балканите! Апомните ли как албанската полиция задържа 330 килограма кокаин на Бойко Борисов и Зора Заев, а българските медии не обелиха и дума затова!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини