Направиха повторен оглед на мястото на катастрофата с македонски автобус на АМ "Струма"

  • 25 август 2022 19:13

  • 1124
  • 6
Направиха повторен оглед на мястото на катастрофата с македонски автобус на АМ "Струма"
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Вещо лице извърши повторен оглед на мястото на жестоката катастрофа на магистрала "Струма", при която в края на миналата година загинаха 46 души. По искане на пострадалите и на близките на загиналите бяха направени замервания на пътния участък, за да се установи има ли нарушения в него, които биха могли да са сред причините за трагедията.

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 150

Адвокатите на пострадалите и на близките на загиналите преди няколко месеца започнаха паралелно разследване. Целта им е да се установи дали инфраструктурата е сред причините за тежката катастрофа.

Доклад разкрил, че мантинелите в трагичния участък на „Струма“ са монтирани неправилно

"Ние не отричаме вината на шофьора и изводите за несъобразена скорост и координация, които са основните изводи в досъдебните производства, което се води, но ние твърдим, че наред с тях са налице и неизправности по пътния участък, които са в пряка причинно-следствена връзка с настъпилото събитие", заяви адвокат Николай Димитров, предаде БНТ.

По искане на адвокатската кантора съдът в Перник допусна да се извърши повторният оглед. Вещо лице е направило замервания на 3-километрово трасе преди мястото на инцидента и на самия участък. Ще бъде изготвена експертиза.

"Умрелия никой не го защитава, това е починалият шофьор и версията за изцяло негова вина е най-лесна и най-удобна. Ето това ни притеснява. Считаме, че някои неща в досъдебното производство не са разследвани с нужната яснота и конкретика", коментира Николай Димитров.

Близките на загиналите и пострадалите са представили претенциите си пред Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Причината - тук лимитите от застраховката "Гражданска отговорност" са около 12 пъти по-големи от тези в Северна Македония.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1124 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
☪❤️Aзpa Гюлeнзaм❤️ yerl.org/wBGsB

2022.08.25 | 21:46

2
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от ДС! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq
ஜКралицата на тротоараஜ

2022.08.25 | 21:52

6
☞От 77 години България е под милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68
⊙﹏⊙Cийка-Чaкaлaп дo Kaлдaръм Koкoна

2022.08.25 | 21:48

5
ФАКТ! Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M
ஜ۩☺۩ஜKaлдaръм Koкoнаஜ۩☺۩ஜ

2022.08.25 | 21:47

4
БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd
✡ACAНA✡ Чepнaтa Пoмaшka Xoджa

2022.08.25 | 21:47

3
☞Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 77 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите, пенсионираните-милиционери и oxpaнитeлитe, брой ги 200 000 българоубийци!: yerl.org/otnK0 ☞Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, a те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг!: yerl.org/K1PzA ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: yerl.org/GXMII ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-въpxyшkaтa мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: yerl.org/cPo2n ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP

Добави коментар

Водещи новини