Лекарите проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов ще проведат здравни консултации във Велико Търново и региона

  • 01 ноември 2021 15:00

  • 715
  • 1
Лекарите проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов ще проведат здравни консултации във Велико Търново и региона
© Булфото (архив)

Поредица от здравни консултации ще проведат лекарите проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. и проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари във Велико Търново и региона, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

В 15:00 ч. на 2 ноември /вторник/ проф. Ангелов и проф. Балтов ще очакват великотърновци в Пенсионерския клуб в кв. „Чолаковци“.

Консултациите продължават на 3 ноември в Стражица – от 8:30 ч. в Медицинския център, лекарския кабинет на д-р Емилия Георгиева, от 12:00 ч. в с. Раданово – кабинет на д-р Емил Енчев и от 15:00 ч. в Пенсионерския клуб в с. Ресен.

Проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. е специалист по коремна хирургия. Той бе министър на здравеопазването в последното редовно и стабилно българско правителство.

Проф. д-р Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари е специалист по ортопедия и травматология. Той помагаше на Националния оперативен щаб, закрит от служебното правителство на Румен Радев.

В листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Великотърновски регион има петима лекари. Водач е проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. Проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари е в листата на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за София.

Проф. Ангелов: Интензивни легла за COVID има. Кацаров, организирай системата!

Последвайте канала на

Константин Тодоров
715 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.01 | 15:16

1
Те да проведат консултации с дерматолог ,че на селския гей от ляво му е паднала косата пък а този от дясно оплешивява .Много грозни мъже как се спи с такова нещо и да знаеш че е селянин

Добави коментар

Водещи новини