Симов категоричен: БСП е незаобиколим фактор, никакви разговори с ГЕРБ и ДПС в новото НС

  • 08 октомври 2021 18:50

  • 693
  • 12
Симов категоричен: БСП е незаобиколим фактор, никакви разговори с ГЕРБ и ДПС в новото НС
© БНТ

Показахме, че сме партия на диалога и на изграждането на мостове. Ние направихме и невъзможното да се състави правителство и показахме най-здрав разум в последните два парламента. Може би имаше разочарование сред нашите симпатизанти на последните избори, но и хората, които гласуваха за новото и лъскавото, също останаха разочаровани. В момента се борим за максимално добро представяне на изборите. Няма как да се борим за второто място. Всяка една партия се бори за победа. Нека мине кампанията и минат изборите - тогава ще коментираме. 

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Александър Симов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, който коментира оръжията на левицата в битката на предстоящите избори. 

Симов: Партиите на протеста да не се държат като тийнейджъри, а да работят сериозно

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е фактор и алтернатива. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е партия с традиции и никой не може да я заобиколи и прескочи. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е партия на диктата и на никого няма да извиваме ръцете да разговаря с нас. Ясно сме заявили, че не поставяме условия за постове и конкретни имена. Поставяме условия единствено за конкретни политики. Това е тактитката ни. Такава беше тя и в последния парламент. Отново категорично няма да разговаряме с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Няма никакъв шанс за коалиция с тях. Министерските постове се раздават след изборите, след като се види при кого отива мандата и кой води преговорите за съставяне на правителство. Да говорим сега по тази тема е все едно да сложим рибата в тигана, преди да сме я извадили от морето", добави той. 

Александър Симов: Още две такива изяви на Панов и няма да го изберат дори за домоуправител на панелка

"Твърдо подкрепяме Румен Радев. Естествено, че ще агитираме за него по време на кампанията. Опитите да се вгради клин между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и президента Радев няма да успеят. Мислих си, че г-н Лозан Панов ще бъде основен конкурент на г-н Радев и двамата ще проведат един смислен дебат, но преди няколко дни чух някои много притеснителни неща от г-н Панов, които ме отказаха от идеята, че той ще е сериозен кандидат. Не можеш да казваш, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са ти естествен партньор. Това е несериозно и недопустимо. Явно г-н Герджиков се очертава като по-сериозен конкурент на г-н Радев", коментира Александър Симов предстоящите президентски избори. 

Филип Епитропов
693 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Бесепар

2021.10.11 | 17:08

12
На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президент Румен Радев и вице президента Йотова.

2021.10.09 | 07:00

9
ТОЗИ САМ НЕ СИ ВЯРВА? КАТО 4ТИ КАКЪВ ФАКТОР ЩЕ СТЕ? 4ТИ ФАКТОР?
Симов, ти нали знаеш, че си болен мозък

2021.10.11 | 16:00

11
Нямаш оправяне, момче, язък
Народа

2021.10.10 | 13:25

10
Абе Гном недоносен що се не гръмнеш
ГОСПОГИ! КОЛКО ТЪПИ

2021.10.08 | 23:32

8
ХОРА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!!!

2021.10.08 | 21:19

7
Много обичам да ви светвам от време на време. Социологическите агенции се ошашавиха. Лесно им беше допреди няколко дни - ГЕРБ са лошите, нашите са супер! То Слафчу, то Кирчо и Кокорчо... то Мунчо... Все бяха начело. Упс... Нещо им се обърка! ГЕРБ с над 60% в парламентарните избори, а Герджиков с над 67% в президентските. Затова в близките дни няма да видите прогнози. Ще ги скрият под масата, докато измислят нек'ви компромати. Нещо като "шкафчето на Герджиков"... Ама без пистолет, а с оригинала на Сократ върху него. "Мъкааа, мъка!" - както казваше Георги Мамалев!

2021.10.08 | 21:05

6
УМРЯЛА ПАРТИЯ. СИМ0В ИМА НЕВЕРОЯТНО ИЗЛЪЧВАНЕ НА СВИНЯ. СТРАШНО СМЪРДИ.

2021.10.08 | 20:38

5
Симов, независимо че си комунист, ти не си тъпо парче. Имаш акъл и го използвай да размислиш и решиш, че трябва да гласуваш за Герджиков. Изпърдяният льотчик е нула и ти знаеш добре това.
катана

2021.10.08 | 20:12

4
само и само да задържите Господин Нинова,

2021.10.08 | 18:55

3
Мръсни комунисти!
Аа

2021.10.08 | 18:55

2
Тоест само с подлогите на Чери и Прокопа, викаш :)

Добави коментар

Водещи новини