БСП предлагат намаляване на данъците. Нинова: Не желаем предизборно споразумение

  • 06 октомври 2021 08:36

  • 2112
  • 5
БСП предлагат намаляване на данъците. Нинова: Не желаем предизборно споразумение
© БНТ

Нека се закрият офшорките зони. Това призова пред БНТ лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по повод документите по "Пандора". 

"Ако правителството се сфомира средата на ноември, ще имаме много късо време за бюджета за 2022 г. Това е въпрос номер 1. Ако повторим грешката да сформираме комисии и да изслушваме служебни министри, ще изпаднем в тежка ситуация. Настояваме за разговор", допълни още тя. 

Явор Божанков: Без БСП няма да има стабилно управление

"Най-важният проблем е за цените на тока и стоките от първа необходимост. Има цени на борси, на които не можем да влияем, но на вътрешна база можем. Предлагаме намаление на данъците за следващите 6 месеца, както и помощи за електроенергия", разкри Нинова.

"Не желаем предизборно споразумение, явяваме се като "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", категорична бе соц лидерката.

Нинова заяви, че не е разговаряла лично с Кирил Петков и Асен Василев. "Задължително трябва обаче да има правителство, кризата се задълбочава."

Преди 5 години Радев беше безалтернативен, сега обстановката и конкурентите са различни - и проф. Герджиков, и Лозан Панов не са за подценяване. Победата на Радев сега ще е по-трудна. Президентът се придържа към това, което обеща първи си мандат, затова и заставаме зад него за втори път. Румен Радев е кандидатът за президент на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, съобщи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

По темата за централата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на "Позитано", лидерът на левицата заяви, че всичко ще се реши по съдебен път. "Подкрепяме Радев, но няма да спестим критики към служебния кабинет, когато има защо. Нито едно правителство не е свещена крава."

Президентството: Никой няма да гони БСП от "Позитано", левицата обаче иска оставката на областния управител на София

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2112 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.06 | 10:20

5
ИСКАМ ГЛАВАТА НА НИНОВА!
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.06 | 10:09

4
ПОДСТАВЕНИТЕ ФИРМИ НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ МИСЛЯТ, ЧЕ 10% Е ГОЛЯМ ДАНЪК :) С ОГЛЕД НА НАМАЛЯЛАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КРАДЕНЕ ОТ БЮДЖЕТА СА ПРАВИ :)
????

2021.10.06 | 09:32

3
Е,как да желаете,след като Ви е СТРАХ да ОБЯВИТЕ СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези,които ПОДМЕНИХА листата за Евровота?! А,защо ли,Другарко Нинова????
тиквата

2021.10.06 | 09:23

2
по 300 лв на хората да се дават иначе ще ви запалим
кокиче

2021.10.06 | 09:03

1
нагрухахте се с имоти сега и данъци да не им плащате

Добави коментар

Водещи новини