Симов: Партиите на протеста да не се държат като тийнейджъри, а да работят сериозно

  • 29 септември 2021 09:12

  • 625
  • 2
Симов: Партиите на протеста да не се държат като тийнейджъри, а да работят сериозно
©

Президентът Румен Радев показа, че не той стои зад проекта “Продължаваме промяната”, смята Александър Симов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Смятам, че Румен Радев не би застанал зад “няма ляво-няма дясно” и “с дясна политика постигаш леви цели”, каза той пред Nova News.

“Не смятам, че могат да дръпнат гласове от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Хората обичат новите играчи”, отговори той на въпрос дали социалистите се страхуват от проекта на Кирил Петков и Асен Василев.

Симов е категоричен, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се държи най-отговорно и настоява за това да се формират приоритети, които да се следват за развитието на държавата. По думите му предсрочните парламентарни избори са лукс, който ще костват много на българите.

Асен Василев: Нямаме ли съдебна реформа, няма да имаме и чужди инвестиции

Социалистът е категоричен, че посланията трябва да съдържат конкретни неща, да се каже какви мерки и как ще се подобри животът на българите. 

Симов смята, че вътрешните пререкания между т.нар. "партии на протеста" са провалили преговорите за съставяне на кабинет в рамките на предишното 46-то Народно събрание. 

"Мисля, че е крайно време някои от партиите да излязат от тийнейджърския си период и да тропа с крак и да казва, че само те са прави", настоя бившият депутат. 

Още за политическите битки - и в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
625 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Измамиха ни

2021.09.29 | 09:16

2
Христо дИванов, оМая Манолова и сценаристите. Само БСП се държа достойно, успяха да вдигнат пенсиите.
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.29 | 09:14

1
списван от полуграмотен шизофреник, мутренска ку.рва, на храна при Тиквата.

Добави коментар

Водещи новини