Новият председател на СОС: София е изправена пред две кризи

  • 24 септември 2021 18:35

  • 997
  • 3
Новият председател на СОС: София е изправена пред две кризи
© Кадър: БНТ

Пред София има две кризи – неимоверното поскъпване на тока и поскъпването на природния газ. Всеки един от нас може да усети тази промяна по джоба си. По-високите цени на тока ще се отразят на градския транспорт, а поскъпването на газа на „Топлофикация“ - София. Това заяви председателят на СОС от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георги Георгиев в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Столична община финансира всяка година градския транспорт със 150 млн. лева, но от кризата през миналата година има дупка от 40 млн. лева. Градският транспорт в София е чист, климатизиран и уютен. Това се дължи на факта, че по време на кризата не си позволихме да икономисваме от Градския транспорт, за да предпазим хората“, подчерта той.

Георги Георгиев от ГЕРБ е новият председател на СОС

„Критиките срещу мен не са основателни, обяснявам си го с предизборната обстановка. Трябва да надмогнем този манталитет. Приех предложението на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, за да възстанови диалога и да върнем нормалността. По фундаменталните проблеми на София трябва да имаме консенсус“, обяви новият председател на СОС.

"Веднъж трябва да върнем диалога между нас, а след това и с гражданите. Трябва да се върнем и в зала, а това става с прекратяване на хибридните заседания. Като се гледаме в очите, се надявам поне част от лъжите да не бъдат изречени", подчерта той и добави, че предстои да се инициират среща с жителите на софийските квартали, за да бъдат чути проблемите на хората.

"Преди две години г-жа Фандъкова ме покани да вляза в СОС. Не може развитието ми да се свързва с младежката организация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и затова, че съм сниман с лидера Бойко Борисов, обясни Георгиев, който подчерта, че е изграден професионалист като юрист и университетски преподавател", сподели Георгиев.

„С колегите ми трябва да надмогнем себе си и да заработим адекватно. Работата ми е много отговорна. Уверен съм, че съм припознат заради професионалните ми качества. При нас в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се дава път на тези, които искат да работят“, подчерта Георги Георгиев.

„Искрено се надявам правителството да преразгледа Плана за възстановяване, с който орязаха 200 млн. лева от София за канализация“, посочи той.

„Благодарение на адекватното управление на общината финансовото състояние на столицата е стабилно. Новият бюджет също ще е балансиран. Новата вълна от мерките, които предложихме, са ефективни. Благодарение на тях 7,5 млн. лева ще спестим на малкия бизнес в столицата. Близо 2000 са фирмите, които сме подпомогнали. Продължаваме да надграждаме и още“, каза още председателят на СОС. "Трябва да успокоим гражданите на София, че отговорно вършим работата си. Трябва да обясняваме обаче повече за всичко, което сме направили", каза още Георгиев.

Елен Герджиков разкри причините да подаде оставка

На въпрос какво е решението за преместваемите обекти в София, след случая със загиналото 16-годишно момче, Георгиев обясни: „В такива случаи всички партии проявяваме здрав разум. Нашата цел е да подредим града по по-добър начин, както и да има по-голям контрол. Надявам се в края на ноември ще имаме завършен проект на наредба в тази връзка“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
997 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ТОЯ ГЕОРГИЕВ

2021.09.24 | 21:26

3
Е ЕДНО МЕКЕРЕ ОТ АДВОКАТСКАТА КАНТОРА "ГЕОРГИЕВ ТОДОРОВ И КО" НА ПАРЧЕВИЧ 22, НАШУМЯЛА СЪС СКАНДАЛИТЕ ЛОЗАН ПАНОВ! ПРИДЕ ДА НАПУСНЕ ЮНАШКИ ЗАГУБИ ПОРЕДНОТО ДЕЛО СВЪРЗАНО СЪС ЗУТ! ИНАЧЕ СИ ПРИБРА ХОНОРАРЧЕТО ОТ 15-20000ЛВ!
И тоя мръсен гербав боклук

2021.09.24 | 19:00

2
е като другия мръсен гербав плъх преди него там с една цел - да крадне. Единствената разлика между двамата е, че този, дето напусна е по-умен от този.
ДОЛУ ГЕРБ ! ДОЛУ ЧЕКМЕДЖЕТО !

2021.09.24 | 18:56

1
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

Добави коментар

Водещи новини