Борисов предупреди, че се готви затваряне на държавата и отсече: Всичко поскъпна със стотици проценти! Ей това им е промяната!

  • 22 септември 2021 12:01

  • 50036
  • 109
© Фейсбук

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов пристигна на важна среща с партийната структура в Пловдив, стана ясно от профила му във Фейсбук.

На срещата първи думата взема лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Пловдив Иван Тотев, а след него кметът на града Здравко Димитров изброи основните инфраструктурни проекти, които са осъществени благодарение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Община Пловдив не разполага с много голям финансов ресурс и се надяваме в следващия парламент да има правителство с наше участие и да имаме финансиране - имаме нужда от нов плувен комплекс, река Марица е в много лошо състояние, трябва да се довърши и Околовръстният път, акцентира Димитров.

,,Когато ние не сме на власт, спряха и магистралите, спряха строителството и на други пътища'', посочи градоначалникът.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов попита къде щеше да се прави Европейско първенство по волейбол в Пловдив, ако по управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се беше построил Колодрума.

Борисов с послание към българите и партиите

,,Над половин милиард са влезли в Пловдив целево. А сега за цялата област, за всички общини, са 100 милиона. Честито, Зико, никога няма да имате Околовръстно'', обърна се към него Борисов.

"Тракия" в момента е убийствена магистрала. На всеки 2-3 км няма мантинели. Ако бях аз, щях да затворя "Тракия", докато не се подменят мантинелите. С какво нашите опоненти доминират над нас, за да не се гордеем с това, което сме направили? Във всеки град сме направили промяната! А когато не сме на власт, почтените спряха и магистралите, и строителството, коментира Борисов.

Той се обърна към останалите партии и заяви, че те не са били почтени, защото ако са били почтени, нямаше да правят актуализация на техния бюджет, а щяха да направят бюджет за догодина.

Иван Гарелов: Борисов не смее да се изправи срещу Радев, защото това ще е неговият край

,,Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен. Или ако не си в неговия Инициативен комитет, не си от цвета на нацията. Кой може да си позволи да говори от името на нацията'', възмути се Борисов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се обърна към земеделците, като заяви, че по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в те не са имали нито една спряна програма, а когато управляват Румен Радев и комунистите, една по една падат.

Пловдив е любимият ми град. Министерството на турзима сега спря мярката за туроператорите, които взихама по 3,5 евро за всяка седалка на чартърните полети. Причината била в публикуваните вече промени в Държавния закон. Мярката била записана по начин, който променяла характера на помощта за превозвачите. Превод на пловдивски - лобистки текстове в актуализацията блокираха втора мярка. Върл лобистки текст. Гарантирам, че до Нова година няма да вземат нито една стотника туроператорите, изригна бившият премиер.

,,Когато цяла Европа пълни стадионите, ние заради некъдарността на Кацаров и Радев ще ги затваряме. Пламен Узунов и Копринков, тези пловдивски герои управляват държавата'', продължи той.

Македонска медия: „Бойко воскресе, наистина възкресе“

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в коментира, че всичко поскъпва "със стотици процента".

Желязото с 200%, газта със 160%. И никакви мерки не се взимат. Това е промяната. Промяната на цените всъщност е цялата промяна. Всички говорят за ББР. Всички бордове се увеличиха от 3 на 6, 9 и 12 човека. Почтено ли е да увеличаваш администрацията?! Радев уби Севера и Северозапада. Излъга, че ще прави магистрала "Черно море" пред партньорите. Някъде да виждате тази магистрала заложена в бюджета? Няма я, каза още Борисов.

Борисов разкри, че и дървата за огрев са се покачили с 80%, храните на стоките и услугите също, а Българският червен кръст вчера е обявил, че маха олиото от кошницата с помощите за социално слабите, защото е много скъпо.

,,Вчера починаха 138 човека българи, днес 58 човека. В другите държави при 5-6 пъти повече заболели имат по 10-20 починали. Защото всички са минали 70% ваксинирани. А тук те унищожиха ваксинационния план'', ядоса се Борисов.

Първан Симеонов: Недоверието към ваксинирането е недоверие към държавата ни като цяло

По думите му при тези цифри те ще започнат да затварят държавата. Той попита къде е Планът за възстановяване и изрази недоволството си от популисткото актуализиране на пенсиите и то само до Нова година.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в попита също така защо не се е приело да се броят разписките от машините.

И сега приеха четирима човека да разнасят кодовете с флашки. Кой ще ги наблюдава. Бойко Рашков и Румен Радев ли? Аз не им вярвам. Сещате ли се защо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше първа сила в България и 0,8% в чужбина ги броиха с дни. За да могат да спечелят. Защо не ми опонират? Къде е тази съкровена мечта за честни избори?, попита Борисов.

Бившият премиер попита и защо се бави толкова решението по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков, след като е трябвало само една декларация да се изпрати от "Дондуков" 1, където е президентството, до "Дондуков" 2, където е Конституционния съд.

,,Не видях никаква промяна за тези месеци, освен че взеха на Гешев шофьора'', изтъкна председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Гешев: Под реформа не се разбира унищожаване на работещи структури 

Той припомни и за спада с над 60% на чуждите инвестиции.

,,За два месеца го доведохте до този спад. И маса компании продават и бягат'', каза още Борисов.

Промяната се прави от хората. И когато промяната се прави от хората, резултатите от изборите показват какво искат хората. Както ни подреди народът, ние ще се съобразяваме с тях. И ще бъдем изключително активни да се направи правителство. Със нас, без нас, няма значение. Поне някой да носи отговорност. Сега най-успешните министри ги няма, а техните наследници имат черен печат от КФН като прокуристи, коментира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов се обърна към представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Пловдив и каза да обещаят на хората, че ще се построят и двата стадиона, ще се завърши цялото Околовръстно на града и ще се направи плувен комплекс.

,,В момента дефицитът по мои сметки и финансистите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е 6%, а депутатите с тези актуализации ще го направят 8%. И това значи наказателна процедура и ще имаме една година, за да си го оправим този дефицит. Гадно е да говориш, че трябва да се затягат коланите преди изборите. Ако оставим така пенсиите, трябва да вдигнем данъците'', категоричен е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Най-вероятно Радев го вълнува кой ще ни е кандидатът за президент. Ще дойда да ви го кажа специално на вас. Съжалявам, че това ви вълнува. Президентът има значение заради този инструмент служебно правителство, отговори лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на въпрос кога партията ще обяви кандидата си за президент.

,,Промяната трябва да продължи, шоуто трябва да продължи. Но вие се стягайте, че след това някой трябва да затегне коланите. Ние трябва да бъдем почтени. Вече 4-5 социологически агенции дават голяма разлика между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и останалите. И затова те направиха онзи ден четири човека, които само те ще пипат флашките и кодовете. Защото те трябва някак си да стопят разликите'', предположи Борисов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изтъкна, че Елен Герджиков е напуснал поста си на председател на Общинския съвет на София, както и мястото си на общински съветник, защото не се справя с отговорностите си. Той негодува, че представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в местния парламент в столицата си мълчат на обвинения, че имало лошо управление на градския транспорт в София.

Елен Герджиков хвърли оставки като председател на СОС и общински съветник

Не можем повече да търпим заради човешки грешки или неактивност, при положение че ние направихме толкова много, а другите нищо. Всеки ден трябва да доказваме защо сме толкова добре. Сега всички мълчат и чакат аз да кажа нещо. Мълчат и ме нервират, не се справя. Остава общински съветници да си правят пиар на гърба на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, допълни Борисов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
50036 109

Свързани новини

Коментари 109

Добави коментар
Ташаков

2021.09.25 | 12:17

109
Защо бе,пуйки,печатате обилно всички идиотщини на този озлобен и невеж имбицил.Не усещате ли неговата некомпетенност и циклофренизъм.С всичките си изказвания това лице насажда само озлобление!
ами

2021.09.22 | 16:05

100
Аз виждам цените как растат в последните месеци. Ако някой може да отрече този факт то значи не плаща нищо
цените растат от 2 години

2021.09.22 | 18:09

108
ако отричаш този факт, значи си обикновен гейбераски трол
Мила

2021.09.22 | 15:57

96
Не е лесно да си хем прост, хем нагъл!
krasimir iliev

2021.09.22 | 18:02

107
Mila ,lici ti ce si mnogo prosta gaska
фен

2021.09.22 | 16:22

103
и тотално комплексиран от Радев!!

2021.09.22 | 16:51

105
ГЕРБ ВОДИ С ГОЛЯМА ПРЕДНИНА ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ...✅ Какво направи #ГЕРБ от 2009 г. досега? Факти. 1️⃣ БВП на България: • 2009 г. – 72 млрд. лв. • 2020 г. – 119 млрд. лв. • 2021 г. – 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2️⃣ Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3️⃣ Минималната работна заплата: • 2009 г. – 220 лв. • 2017 г. – 460 лв. • 2020 г. – 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4️⃣ Средна работна заплата: • 2009 г. – 520 лв. • 2017 г. – 1 037 лв. • 2020 г. – 1 371 лв. • 2021 г. – 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5️⃣ Минималната пенсия: • 2009 г. – 140 лв. • 2017 г. – 175.7 лв. • 2021 г. – 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6️⃣ Средно месечна пенсия: • 2017 г. – 345.5 лв. • 2021 г. – 488.97 лв. 7️⃣ В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8️⃣ Безработицата: • 2009 г. – 14.8% • 2017 г. – 6.2% • 2021 г. – 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9️⃣ Износ на България за над 56 млрд. лв.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.22 | 16:59

106
Има и още: 112 място по свобода на словото, най-висока cмъpтност, най-бедни, най-негpaмотни, най-болни, най-бавно и несправедливо правосъдие, най-осъжданата в европейските съдилища държава, над 300% увеличен външен дълг.

2021.09.22 | 16:41

104
Браво Бойко, ама всичко им каза. И за поскъпналия 300% ток и за дървения материал и за желязото и за спрените 400 милиона пари от Европа и за спряната магистрала. Как са 11 години, Европа не ни спря нищо и целия елит дойде в България, а дойдат ли тези всичко спира. Всичко се повтаря от 2013 г, както всичко спря при Орешарски. Метро строежи, година и половина застой. Младите да изпишат в Гугъл за този период има всичко. И много се смях, че сегашните отпуснали за всички общини 100 милиона лева, а при Вас, само за Пловдив отпуснахте половин милиард. Народа вече се усеща и за това Герб вече води с такава голяма преднина.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.22 | 16:13

101
Пpиopитeтите на крадецът Бойко Методиев Борисов: Вcички жypналиcти да се xилят на глyпocтите му, Гешев да е глaвен пpoкypop пoжизнено, кpaжбите на евpocpедства да не cпират, Лyкoйл да не плаща данъци, бюджeтa да е cвит, за да се кpaде излишъка, бyтилка yиcки от 350 лева и Мaта Хapи всяка вечер, много пълни чекмеджета от пoдкyпи.
фен

2021.09.22 | 16:20

102
100% true

2021.09.22 | 16:04

99
Борисов e нагъл , тъп крадец и корумпиран престъпник но съзнава , че ако се яви на избори за президент , Радев ще го размаже ! Това чувство на обреченост и безсилие муе,бававайката ! Свършен е ! ГЕРБ ще го последва !
Ей , долен герберски боклук

2021.09.22 | 15:53

94
Скоро да теб Съд и Позор и запор .... Каскета ще падне и жална ти майка ....Еднокнижен Примат
словашкия каскет

2021.09.22 | 16:03

98
14 години затвор... ама къде са словаците, къде е оФчето стадо хаха

2021.09.22 | 14:56

70
/.,.,./Какво направи #ГЕРБ от 2009 г. досега? Факти. 1️⃣ БВП на България: • 2009 г. – 72 млрд. лв. • 2020 г. – 119 млрд. лв. • 2021 г. – 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2️⃣ Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3️⃣ Минималната работна заплата: • 2009 г. – 220 лв. • 2017 г. – 460 лв. • 2020 г. – 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4️⃣ Средна работна заплата: • 2009 г. – 520 лв. • 2017 г. – 1 037 лв. • 2020 г. – 1 371 лв. • 2021 г. – 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5️⃣ Минималната пенсия: • 2009 г. – 140 лв. • 2017 г. – 175.7 лв. • 2021 г. – 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6️⃣ Средно месечна пенсия: • 2017 г. – 345.5 лв. • 2021 г. – 488.97 лв. 7️⃣ В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8️⃣ Безработицата: • 2009 г. – 14.8% • 2017 г. – 6.2% • 2021 г. – 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9️⃣ Износ на България за над 56 млрд. лв.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.22 | 15:58

97
300% увеличен външен дълг.

2021.09.22 | 15:54

95
демек нищо, с тия пари които се наляха трябваше да сме къде къде по-добре ма крадеца си е крадец милярди открадна лъжеца долен

2021.09.22 | 15:30

79
22% е увеличен бвп за 12 години управление на Бойко за сравнение Румъния е увеличила бвп 300%
До долния

2021.09.22 | 15:27

76
Я го духай бе чикиджия
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.22 | 15:08

73
За cметка на това имаме най-cкъпите и некачествени пътища в Европа. Потънали в чекмеджето милиарди. Oвладяване на инcтитyциите и ползването им за бyxалки срещу нeyдобните. Най-болното, най-бедното и най-негpaмотното нaceление. 112 място по cвобoда на cлoвото. Общо взето диктaтypa.

2021.09.22 | 15:52

93
дали осъзнава колко е жалък ,крадец и лъжец долен колко грозно залязва разпенил се от злоба

Добави коментар

Водещи новини