ГЕРБ: Няма данни да са подслушвани граждани, рухнаха опорките на Хаджигенов и Рашков

  • 15 септември 2021 16:05

  • 4032
  • 18
© Булфото (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви в декларация по повод края на 46-ия парламент, че залогът в предстоящите президентски и предсрочни парламентарни избори на 14 ноември е повече от това кой ще спечели, кой ще загуби и кой колко места ще има в 47-ото Народно събрание. Залогът след предсрочните парламентарни избори ще бъде свързан с оцеляването на самата парламентарна демокрация, която в последните месеци беше грубо атакувана от действащия президент, каза тя.

"Изчегъртването на политическия опонент рано или късно води до изчегъртване на самата демокрация", заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Биков: Проектът на Петков и Василев цели да направи това, което партиите на протеста не успяха

"Изтече срокът на годност на това НС, а, г-жо Зайкова, вие се оказахте лоша орисница и за 45-тия, и за 46-тия парламент, защото щетите, които нанесоха върху парламентаризма, ще се помнят дълго", каза тя.

Политическата криза се задълбочи, а изходът от нея става все по-неясен и все по-труден, коментира Атанасова. По думите й, проваленият мандат на 46-то НС е отговорност, както на политическите сили в него, така и на служебния кабинет, който нямал потенциал да успокои политическото напрежение и да създаде подходяща атмосфера за излъчване на редовно правителство.

Духът на българската конституция не вменява по никакъв начин на един служебно назначен от президента кабинет да реформира различни сектори в обществения живот, да въздава справедливост или да изгражда дългосрочни стратегии. Последното е единствено симптом за скрити намерения за суспендиране на парламентарната власт от страна на президента, посочи Атанасова.
Докато партиите на протеста се радвахте, че служебното правителство изчегъртва ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, не разбрахте явно, че вече е започнало да изчегъртва и вас, коментира още тя.

Никога не е имало такава тежка атака от страна на силовия апарат на държавата срещу определена партия, но ние издържахме и на този натиск и показахме, че не просто съществуваме, а сме незаобиколим фактор в българския политически живот, отчете председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

След като хвърли целия си ресурс да се саморазправя с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и продуцира собствени политически проекти, назначеното от Румен Радев служебно правителство спря да се занимава с текущото управление, каза Атанасова. Тя отбеляза, че е било блокирано стоителството на пътища, била е изтървана инфлацията и са позволени спекулации с продажбата на ток. Беше провалена ваксинацията на населението, а здравният министър само чегърташе изявени професионалисти, добави Атанасова.

Няма данни да са подслушвани граждани по време на протестите през 2020 г. Опорките на служебния вътрешен министър и на Николай Хаджигенов от кампанията рухнаха, разкри тя. 

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, поздрави всички ученици, просветители и учители за първия учебен ден. И пожела: на учителите - вдъхновение, на учениците - постоянство, а на родителите - повече търпение.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4032 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2021.09.15 | 16:32

1
Кака Сврака помним как унищожихте малките бензиностанции с непосилни данъци,кръчми с забраната за пушене,малките кафенета отнова със същата забрана,малките търговци с непосилни данъци и патенти,къщите за гости за сметка на големите,как избихте животните на хората по време на измислените чуми и после напълнихте моловете със чуждо свинско и пилешко на двойни цени за празниците.Вие сте същите про....дажни бок.....луци само дето играете за Меркел не за Путин или Ердоган.Всичките сте кукли на конци и срам за българската политика.
Сър Стенли Ройс

2021.09.15 | 16:35

2
Десо .... От ден на ден все по*грозна ставаш ....... Марш в Дулово и не излизай от там
шкембе войвода

2021.09.15 | 16:36

3
ТГП
дуловска

2021.09.15 | 16:47

4
дуловска мастия

2021.09.15 | 16:59

5
за 4 месеца 30 % скок в цените , комуниста Радев и неговите айдуци ни доведоха до пропастта

2021.09.15 | 16:59

6
за 4 месеца 30 % скок в цените , комуниста Радев и неговите айдуци ни доведоха до пропастта

2021.09.15 | 17:14

7
Реколтата е съсипана от наводнения и градушки. Тепърва ще се вдигат цените!Както е казала Ванга, пари ще има,но храна няма да има, ще се бием за храна!

2021.09.15 | 17:15

8
Нека се опълчи срещу световната мафия
От Радев и протестните

2021.09.15 | 18:17

9
партии само лъжи и манипулации!
ха-ха

2021.09.15 | 18:24

10
ох милата, тя пак не е разбрала!!! Да бяхте останали в парламента щяхте да чуете имената на подслушваните, 130 души. Ама стиска ли ви"?

2021.09.15 | 21:13

11
Ама какво да чуят, ФАКТИ, ФАКТИ драги, аз мога да кажа, че ти си ме подслушвал

Добави коментар

Водещи новини